2777
2789
عنوان

تاثیر جادو و دعا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 38 پست
خوشبحالشششششش،خب این بدبخت که شوهرشو مریض نکرده دعای مرگ ننوشته،کاری نکرده،منم الان اخلاق شوهر عمم د ...

دعای عشق و محبت گرفته ؟یکی از عروسای فامیل هم خیلی تعریف میکرد ادرس داشت و اینا میگفت پسرتون زن نمیگیره برید پیش دعانویس شماره داد و اینا 😂من که همینجور تنم میلرزید نمیدونم چجوری یسریا انقدر راحت میگیرن ،ولی میگفت کارش حرف نداره مثلا یه عروس داماد زندگیشون دعوا بود و نابسامان بعد رفتن پیش اون بعد دعانویسه گفته کجای خونش یه دستمال طلسمی هست اونو بسوزون اونم رفته همونجا پیدا کرده و سوزونده بعد زندگیشون خوب شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بعد چیشد

طلسم اون اجنه باز شد به یک ماه نکشیده عمم تو همون خونه آتیش گرفت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

طلسم اون اجنه باز شد به یک ماه نکشیده عمم تو همون خونه آتیش گرفت

وای چه بد خدا عمتونو بیامرزه،ما هم جلو خونمون یه خرابه هست که افتاده تو ورثه ،بعضی وقتا گربه ها دعوا میکنن و جیغای بدی میزنن ادم دلش میرزه ،خیلی حس بدی به اونجا دارم جوش خیلی سنگینه 

وای چه بد خدا عمتونو بیامرزه،ما هم جلو خونمون یه خرابه هست که افتاده تو ورثه ،بعضی وقتا گربه ها دعوا ...

سعی کن از اونجا رد نشی عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

جلو خونمونه اخه قشنگ روبه رو هست مگر ازدواج کنم دیگه نیام اینوری وگرنه الان نمیشه😂

انشالله زود ساخته بشه