2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 69 پست
به خانوادش احترام میزاره جرعت نداره به زنداداشش یا مادرش چیزی بگهچه خوب عزیزم میشه بگی چیکار کردی شو ...

من هندونه میدم زیربغلش بااینکه شوهرمن تک پسره وحساسیتاروش بیشتره

میگم خیلی دوسدارم پشتوانگیو 

وواقعاناراحتیاموبامظلومیت بهش میگم 

شوهرمم نمیپره به خانوادش ولی محترمانه بهشون میگه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

خودت مقصری

چون حتی زن داداشت هم دخارت میکنه فقط خونواده شوهرت نیست....

ی کم اعتماد ب نفس داشته باش

مگه عروس کلفت خونه پدر شوهره؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هندونه میدم زیربغلش بااینکه شوهرمن تک پسره وحساسیتاروش بیشترهمیگم خیلی دوسدارم پشتوانگیو وواقعانا ...

اینم بگماشوهرمن بدبخت نیس بگی مثلابزنم توسرش خرکیف شه

شوهرمن خودش پزشکه وبی نیازازهرچیه ولی من خیلی زیرکانه وزنانه برخوردمیکنم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بهونه بیار بگو کار داشتم یا بگو مریص بودم دندون درد داشتم نمیتونسم از جا پاشم دلم میخواس بیام ولی نشد

از الان رو بدی میخوان یه عمر سوارت بشن شوهرتم ناراحت بشه برات مهم نباشه خانما خودتونو بکشین بالا انقد تو دستو پای خانواده شوهر نباشین تا ارنجتو تو عسل کنی بزاری دهنشون بازم کمشونه

حریم بسازین،جوابی به دخالت ها ندین، الکی هم جواب ندید مستقیم بگید کار دارین و نمیتونین برای کمک برین

بعد مدتی درست میشه

روزگار به شکل عادی میگذشت تا اینکه درد نجف آمدن به جانمان افتاد🌱

تا میتونی زبون بریز قوم شوهر با چارتا کلمه چرب نرم میشن خر دستت چون خودم ضربه خورد اینجوری میگم بهشون 

هر وقت رفتی مث ی پرنسس بشین و دست به سیاه سفید نزن البته ی کوچولو سیاه نمایی کن 

عزیزم مادرشوهرها همیشه از سر حسادت به عروسشون احساس ناکافی بودن میدن مخصوصا مال شما که چند تا جاری ه ...

تو بعضی چیزا شوهرم درکم میکنه و پشتم بوده ولی تو یسری چیزا نه مثلا گفتم زنداداشت دیدی دخالت میکنه فلان گفت ارهچیکار کنم چیزی نمیتونم بگم بهشون

ی چن روز ناراحت باش وقتی شوهرت گیر داد چرا ناراحتی با مظلوم نمایی بگو همه اینارو که همه از من توقع دارن حس میکنم دارن سواستفاده میکنن حتی جاریمم به خودش اجازه داده مسائل من دخالت کنه ‌و اینا

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
وقتی بهش یچی میگم کلی بحث و عصبانی میشه میگم من اولویتت نیستم عصبی میشع میگه هستی چرا اینجوری میگی ف ...

با لحن خوب باهاش حرف بزن خودت مظلوم بگیر با سیاست باش 

بگو پس چرا خانوادت اینجوری باهام رفتار میکنن چیزی بهشون نمیگی 

شوهرت اگر پشتت باشه خانوادش جرات نمیکنن به تو چیزی بگن