2777
2789
عنوان

چقدر من خندیدم برادر زن بابام زنگ زده چرا سز خواهرم داد زدی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 91 پست
یک مدت ادای حامله ها رو در میورد باورت میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این چه تباهیه خدایا کی پیداش کرد اینو؟ 

قطعا با بابات دشمنی داشته 😑😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
اینطوری که گناه داشتن پدرشونو ندیدن دیگه؟!البته خوبه حرفتونو همون اول زدین مثل یه سری از خدا بی خبر ...

اینطور بهت بگم شوهرم اگه بمیره براشون مهم نیس این چندین اینو خوب فهمیدم فقط دو سه باری ک زنگ زدن برا کارشون بوده روز اولم گفتم اگه قراره تو زندگیه من باشن همین الان بگین ک‌فردا دوباره پله های دادگاهو بالا نرم ک خداروشکرم شوهرم گف خودم چن ساله ندیدمشون منم حتی نمیدونم چ شکلی هستن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این چه تباهیه خدایا کی پیداش کرد اینو؟ قطعا با بابات دشمنی داشته 😑😂

چی بگم😆

یعنی پکیجش کامله دعا نویس و فتنه و بی ادب و از لحاظ زیبایی و ... صفر شعور خانوادگی صفر همه چی صفر هیچ نکته مثبتی نداره 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نمیدونم همش زنگ میزنه به خواهراش میگه خواب دیدم حامله ام😄😵‍

همون دیگه معتقده دیگی که قرار نیست برای من بجوشه سر سگ توش باشه ،کنایه از اینکه راضی نیست اموال پدرتون به شما برسه 

با پدرتون مهربون باشید سواستفاده نکنه پیش پدرتون باهاش خوب رفتار کنید ازتون اتو نگیره

اینطور بهت بگم شوهرم اگه بمیره براشون مهم نیس این چندین اینو خوب فهمیدم فقط دو سه باری ک زنگ زدن برا ...

خب چون پدرشونو نمیدیدن حسی بهش ندارن خیلی عادیه 

ولی اینکه رک گفتین نمیخواین دیداری با بچه ها داشته باشین عالیه 

چی بگم😆یعنی پکیجش کامله دعا نویس و فتنه و بی ادب و از لحاظ زیبایی و ... صفر شعور خانوادگی صفر همه چ ...

فردا صبح موقع صبحانه بهش بگو خودت جدی بگو چرا باید تو خونه نگهت داریم زنیکه بی ادب بی شخصیت؟ 

فردا صبح موقع صبحانه بهش بگو خودت جدی بگو چرا باید تو خونه نگهت داریم زنیکه بی ادب بی شخصیت؟

ساعت ۱۲ ظهر پا میشه از خواب

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

فضولی نباشە چرا تااین حد بیخبر؟؟؟چقدر برام عجیبە

خیلی روابط سردی دارن بیش از حد ن روز پدر زنگ بزنن تبریکی بگن اصن هیچی قبل از اینکه من باهاش ازدواج کنم روابطشون همینطوری بوده اما خداروشکر شوهرم از هر لحاظ برام کم نذاشت هم مالی هم عاطفی

نذار بخوابه تو رو خدا 😵‍💫😂 اصلا از فردا صبح شروع کن صدای تلویزیون بلند کن آهنگ بذار با خواهرت برق ...

🤣🤣🤣

خب چون پدرشونو نمیدیدن حسی بهش ندارن خیلی عادیه ولی اینکه رک گفتین نمیخواین دیداری با بچه ها داشته ب ...

اره من کلا آدم رکی هستم گفتم الان بهتون بگم بهتر از اینکه فردا دوباره برام دردسر ب وجود بیاد حتی بهش گفتم اگه میخای با بچه هات باشی برگردین دوباره با همسرت زندگی کن ک گف ن ب هیچ عنوان وقتی هم اومدم سر خونه زندگی باهاش دیدم اره حرفاش واقعا حقیقت داشته