2777
2789
عنوان

چقدر من خندیدم برادر زن بابام زنگ زده چرا سز خواهرم داد زدی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 91 پست
بگو خیلی هم لطف کردیم که تا حالا گیساشو نکشیدیم والا آدمو وادار میکنن سلیطه درونش بیدار بشه

اصلا من خیلی هنگ کردم برای باز هزارم پی بردم خانوادش از خودش احمق ترن 

فکر کن زنگ زده برادرش با ۴۰ سال سن هر روز زنش میزنه خودش بعد زنگ زده به بابای من چرا صدات رو‌خواهر من بلند شد ببخشید عالیجناب وسط دعوا که حلوا خیرات نمیکنن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم چندین ساله ک همسرم از زن اولش دو بچه دار بالای بیست سال ی دختر ی پسر این چند سال ن من با اون ...

خوش بحالشون کاش اینم به ما کاری نداشت

بخدا اگر یکذره عقل داشت  یکذره ها نع زیاد چقدر زندگی برای همه ی ما شیرین تر میشد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اصلا من خیلی هنگ کردم برای باز هزارم پی بردم خانوادش از خودش احمق ترن فکر کن زنگ زده برادرش با ۴۰ سا ...

بگو کسی تا حالا زنگ زده به تو بگه چرا زنتو آش و لاش میکنی بی غیرت؟

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
زن بابات چون خودش بچه نداره به شما حسادت هم می کنه داره اموال بابات رو به باد میده دلش رو خنک کنه

اینقدر دنبال بچه اوردنه کشته خودش رو نزدیک ۵۰ سالشه ولی یائسه نیست هنوز

هر  روز پیش متخصص و ماما بود قبلا الان دیگه پی اش رو نمیگیره 

اینقدر دنبال بچه اوردنه کشته خودش رو نزدیک ۵۰ سالشه ولی یائسه نیست هنوزهر روز پیش متخصص و ماما بود ...

اگه بچه بیاره که دیگه واویلاست قشششنگ میوفته رو اموال پدریتون به قصد چپاول 

من خیلی معتقد به عدالتم ولی این مورد اصلا و ابدا حقش نیست 

خوش بحالشون کاش اینم به ما کاری نداشتبخدا اگر یکذره عقل داشت یکذره ها نع زیاد چقدر زندگی برای همه ی ...

من همون روز اول خواستگاری با شوهرم شرط کردم هیچ وقت نباید پاشون حتی ب خونم باز شه و نمیخام تو زندگیم باشن الآنم خیلی ساله حتی نمیدونم بخدا چ شکلی هستن

بگو کسی تا حالا زنگ زده به تو بگه چرا زنتو آش و لاش میکنی بی غیرت؟

من اگر اونجا بودم اینقدر عصبانی میشدم حتما دوتا حرف بار زن بابام میکردم از رو بره

من همون روز اول خواستگاری با شوهرم شرط کردم هیچ وقت نباید پاشون حتی ب خونم باز شه و نمیخام تو زندگیم ...

اینطوری که گناه داشتن 

پدرشونو ندیدن دیگه؟!

البته خوبه حرفتونو همون اول زدین مثل یه سری از خدا بی خبر ادا در نیاوردین 

من همون روز اول خواستگاری با شوهرم شرط کردم هیچ وقت نباید پاشون حتی ب خونم باز شه و نمیخام تو زندگیم ...

چه خوب زندگیتون رو بکنید بخدا همتون تو ارامشید فقط کافیه دو طرف بی انصاف نباشن و دنبال دردسر نباشن تمام هیچ مشکلی پیش نمیاد

حتما آب پاکی رو ریختن رو دستش بی خیال شده

نمیدونم همش زنگ میزنه به خواهراش میگه خواب دیدم حامله ام😄😵‍

خلاصه ساکت نشین وگرنه تا آخر عمرت حرص میخوری

یک مدت ادای حامله ها رو در میورد باورت میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم همش زنگ میزنه به خواهراش میگه خواب دیدم حامله ام😄😵‍

ببین باردار بشه جای پاش سفت میشه ها 

قبل باردار شدنش بهش بفهمون اونجا خونه کیه