2777
2789
عنوان

چقدر من خندیدم برادر زن بابام زنگ زده چرا سز خواهرم داد زدی🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 42 پست
یعنی اگه بابات طلاقش بده براش مهم نیست؟

میکشه خودشو 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون تو دستش میکنه همیشهیه‌تک پوش سنگین انداخته اونورم هزارتا النگو انداخته۲ تا گردنبند فکر کن اویز ...

اگه شکایت کنید میفته توی گرو کشی و بالاخره مهریه هم داره

اونا رو ولش کن اگه بره راحت میشید احتمالا

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اگه شکایت کنید میفته توی گرو کشی و بالاخره مهریه هم دارهاونا رو ولش کن اگه بره راحت میشید احتمالا

اره راحت میشیم حیف پول خرج این شد این همه

بخدا به روح مادرم کور شم اگر دروغ بگم نزدیک ۱۰۰ میلیون تو یکماه خرج کرد خرج الکی برای خودش خانوادش خودش تنها ها ۱۰۰ تومنم طلا گرفت علاوه بر اون پول  

بعد پدر من ماهی ۳۰ تومن حقوقشه  بازنشسته است چقدر قسط داره بابام  این پول محصول زمینها بوده 

حرومش باشه مثل گوشت سگ بابام نادانی کرد مدیریت مالی داد دست این  

برای خودش ادکلن و عطر ۳۰ میلیونی میخره بخدا بعد رفنه برای خواهرم کفش از دستفروشها گرفته ۳۰۰ تومن یکروز نشده پاره شد کفش بچه😏😏

خاک بر سرش کنن تو دو هفته همش خرج کرد الان چقدرباید سختی بکشن با حقوق کم ک قسط زیاد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیز مادرتون فوت شدن؟

اره😔

اره😔

خدا بیامرزه بشکنه دست فلک .هیچ دختری بی مادر نمونه.عزیزم من ۱۰ماه قبل خودکشی کردم سوختم الان یکم حالت معلولیت دارم.فقط بخاطر بچه هام زنده ام هر روز خدا را شکر میکنم نمردم.بخاطر همین پرسیدم خدا بیمامرزه خیلی ناراحت شدم‌.زن بابا سخته انگشتتون را عسل کنین میگه نمک بود عسل نبود

خدایا 
اره راحت میشیم حیف پول خرج این شد این همهبخدا به روح مادرم کور شم اگر دروغ بگم نزدیک ۱۰۰ میلیون تو ی ...

عقده داره و بابات نگرانه پیر بشه کسی نگهش نداره برا همین منتشو داره

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خدا بیامرزه بشکنه دست فلک .هیچ دختری بی مادر نمونه.عزیزم من ۱۰ماه قبل خودکشی کردم سوختم الان یکم حال ...

قربونت برم عزیزم ایشالله همیشه سالم باشی بالا سر بچه هات وااقعا دقیقا درست گفتی همه میگن بچه ها بی انصافن زن رو اذیت میکنن یا باباتون حتما فرق میزاره ولی خدا میدونه چقدر این زن بد ذات و حسوده😔

عقده داره و بابات نگرانه پیر بشه کسی نگهش نداره برا همین منتشو داره

من هی دستم میخوره شما رو لایک میکنم بعد ور میدارم😆