2777
2789
عنوان

بچه ها ب دادم برسین

276 بازدید | 20 پست

بچه ها میرم حموم و میام بیرون موهام رو با حوله خشک میکنم ولی همیشه بعدش موهام پف میکنه تا ۱ روز توروخدا راه حل دارین بعد اینکه موهام خشک کردم پف نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن تراپی کن ینی وقتی نم دار هست موات بهش ترکیب روغن نارگیل و بادام و گلیسیرین و رزماری بزن بعد یه ...

سشوار ندارم عزیزم و از سشوار فوبیا دارم متاسفانه ،میتونم با حوله خیسی موهام بگیرم و فقط روغن آرگان بزنم ؟بعد موهام حالت چرب و کثیف نشون داده نمیشه؟

سشوار ندارم عزیزم و از سشوار فوبیا دارم متاسفانه ،میتونم با حوله خیسی موهام بگیرم و فقط روغن آرگان ب ...

خب با حوله خیلی آروم خشکش کن بعد به پایین موهات روغن آرمان بزن دسته دسته کن روغن بزن و شونه کن ، بعد چون موهات خشک هست جنسش مثل مال منه اصلا چرک و کثیف نشون داده نمیشه فقط آبرسانی میشه تا پیش بخوابه 

عزیزم من تا حالا روغن نزدم به موهام بعد از اینکه موهام خشک کردم حالت نم دار داشت؟بعد روغن ارگان نمیش ...

روغن ارگانم خوبه ولی نارگیل بهتره ارگان اصل کم گیر میاد..ن باید کم بزنی من کم میزنم بعدش وزی مو گرفته میشه و چرب نیس

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
روغن الوورا تاحالا نزدم

منم اولین باره دیدم ولی اصلیه روش نوشته اصلی رفتم از بازار خریدم ۲۰هزارتمن میخوای عکسش نشونت بدم خودم بع آقاهه گفتم مگه میشه ۲۰ هزار گفت خانوم ما خودمون تولید کننده ایم بخاطر همین قیمت ها انقد پایینه