2777
2789
عنوان

آدم های خسیس یا آدمهای حسابگر

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 34 پست

خسیس فقط دوست من

یعنی داره هااا ولی نمیخوره نمیپزه نمیگرده

حتی یه خوراکی کوچیک هم از بچه هاش دریغ میکنه

ما تو گروه هم کلاسی که داریم میگیم مثلا خورشت داریم میگه واای فلانی تو چقد ولخرجی

تو چرا مرغ میخری

بره خداتومن چرا پنج کیلو میخری

یعنی یچیزیه که لنگه نداره

یبار گفت هوس کباب گردم گفتیم خب بخور گفت باشه رفت مرغ از تو فریزر دراورد

بعد به ساعت گفت ولش کن مرغ گذاشتم سر جاس سیب زمینی آبپز میکنم کم خرج و بی دردسر 

یعنی دوست داریم دعوتش کنیم فقط خورش و کباب براش درست کنیم سیر بخوره

خودشم شاغله دستشم تو جیب خودش

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگم به قدری پولدارن انقدر زمین و مغازه و خونه دارن اصلا نمیشه روشون قیمت گذاشت اجاره دادن تابس ...

اوووف اینم همینه من میرم توی آشپزخونه چای بریزم برای خودم تا بیام بذارم روی میزم می بینم پشت سر من فورا چراغ رو خاموش کرده در این حد

اوووف اینم همینه من میرم توی آشپزخونه چای بریزم برای خودم تا بیام بذارم روی میزم می بینم پشت سر من ف ...

فکر کن کلی طلا داره کلی پول تو حسابشه دندونش درد میکنه حاضر نیست حتی پول بده اینو بکشه غذا نمیپزه منتظره بچها براشون ببرن من انقدر لجم در میاد و حرص میخورم همین که حتی میشناسمش روحمو ازار میده

خسیس فقط دوست منیعنی داره هااا ولی نمیخوره نمیپزه نمیگردهحتی یه خوراکی کوچیک هم از بچه هاش دریغ میکن ...

وای چقدر اینا حال بهم زن هستن. 

انگار هر چی بیشتر دارن بیشتر خسیس میشن. 

خودم ی خاله دارم اینطوریه ببین 12 نفر مهمون داشت کلا یدونه مرغ پخته بود با ی دونه سیب زمینی خلال کرده بود.

اتفاقا آدمای اینجوری بچه های طمع کار و حریص تحویل میدن که بعدا رو اموال جوری یقه همو بگیرن

دقیقا این خودش نمیخوره اونوقت دخترش توی قبرس تموم پولاشو خرج میکنه الان هم رفته خلبانی بخونه 

دلم خنک میشه

فکر کن کلی طلا داره کلی پول تو حسابشه دندونش درد میکنه حاضر نیست حتی پول بده اینو بکشه غذا نمیپزه من ...

خیلی بده 

رئیس من آبدارچی نمیاره برای شرکت خودش پنجشنبه ها میاد دستشویی رو میشوره جارو میزنه و ...

وای چقدر اینا حال بهم زن هستن. انگار هر چی بیشتر دارن بیشتر خسیس میشن. خودم ی خاله دارم اینطوریه ببی ...

آره متاسفانه اینجور افراد زیادن

چهارنفرن بسته های گوشتش فقط دو گوشت میذاره

باورم نمیشداین همه خساست تو وجود یه شخص

این حتی برا خودشم نمیخره بخوره چه برسه مهمونی بده

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

آره متاسفانه اینجور افراد زیادنچهارنفرن بسته های گوشتش فقط دو گوشت میذارهباورم نمیشداین همه خساست تو ...

رئیس من از خونه برای خودش غذا میاره ی قابلمه کوچولو که تهش 5 تا قاشق برنج هست با ی کم رب و دوتا تکه سیب زمینی. اصلا همه مون هنگیم

لباس هاش که دیگه نگم برات