2777
2789

اگه بخوام طلا بخرم خیلی باید وایسم تا سود کنه. من ماهانه لازم دارم پول.   ب ۲۴ تومنم بانک ۴۲۰ الی ۴۳۰ میده بنظرتون بازم خوبه یااصن

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

اگه ماه به ماه نیاز داری و نمیتونی حداقل یک سال بهش دست نزنی

تنها راه همون سپرده بانک

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه چون ارزش پول ایران همیشه در حال سقوطه برو حداقل تتر بخر که رمز ارز ثابت هست نوسان نداره دلاری هم هست

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

۴۳۰ سود خیلی کاری از پیش نمیبره برات و اصل پولت روز به روز بی ارزش تر میشه

یا طلا کم اجرت بخر یا اگه پول لازم داری با این مبلغ تمرکز کن یه کار یاد بگیر که باهاش کسب درامد کنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اگه ماه به ماه نیاز داری و نمیتونی حداقل یک سال بهش دست نزنیتنها راه همون سپرده بانک

عزیزم میشه من هرماه به سپردم دست میزنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید