2777
2789

مثله قبل عمل میتونید دست کنید تو دماغ برا تمیز کردن؟

غضروفا مثله قبله یا سفته ؟

با چه روشی عملتون کرده یه روش جدید اومده اسمش پروزیشن هست که کمترین تهاجم رو داره تو این روش دکتر من میگه میشه دست کرد تو دماغ اما خب باز گفتم تحقیق کنم دکترا به خاطر خودشون شاید الکی بگن

من چهار ماهه عمل کردم خیلی با بینیم راحتم اصلا اذیت نداره و مثل بینی قبل باهاش رفتار میکنم با اینکه هنوز ورم داره

غضروف ها و نوک بینی هم تا زمانی که ورم داره سفته بعد مثل حالت قبل میشه

من بینیمو مدل طبیعی عمل کردم

اکثر اطرافیانمم عمل کردن همگی خیلییی با بینیهاشون راحتن

من چهار ماهه عمل کردم خیلی با بینیم راحتم اصلا اذیت نداره و مثل بینی قبل باهاش رفتار میکنم با اینکه ...

مبارکت باشه خدا از دهنت بشنوه وای همش نگرانم هی میخوام برم عمل یکی پیدا میشه یه چی میگه 

میگن مثله قبل نمیتونن پاک کنن دماغو همش با دستمال یا گوش پا کن پاک میکنن خب همیشه که نمیشه اینارو کنارت داشته باشی 

عزیزم متوجه شدین دکترتون با چه روشی عمل کردن ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارکت باشه خدا از دهنت بشنوه وای همش نگرانم هی میخوام برم عمل یکی پیدا میشه یه چی میگه میگن مثله قب ...

این روشی که شما گفتید نبود

دکتر خوب انتخاب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد 

اونایی هم که میگن با گوش پاکن یا دستمال تمیز میکنن افرادین که یا عمل نکردن یا تازه عمل کردن یا کلا مجرای بینیشونو خیلی تنگو عروسکی کردن

این روشی که شما گفتید نبوددکتر خوب انتخاب کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد اونایی هم که میگن با گوش پاکن یا ...

دکتر من خیلی خوبه روش جدیدم که کمترین تهاجمو داره انجام میده کاملا هم طبیعی 

یعنی طبیعی عمل کنم مثله بینی قبل میشه کمترین دستکاری رو انجام بده ؟

راستی اخرین سوال من فک میکردم غضروف خودتو برمیداره یکی دیگه میزاره جاش درسته یا همون مال خودته؟

دکتر من خیلی خوبه روش جدیدم که کمترین تهاجمو داره انجام میده کاملا هم طبیعی یعنی طبیعی عمل کنم مثله ...

چقد میگیره؟

خیلی رو اینکه روش جدیده حساب نکنید مهم اینه با تجربه باشه

ایناهم که میگن کمترین تهاجمو داره واقعا تبلیغاته و بدن با بدن فرق میکنه و صد البته که به مهارت دکتر بستگی داره

نیمه فانتزی هم عمل کنید مشکلی نداره من خودم طبیعی دوست داشتم

برای چی باید غضروف خودمونو بردارن یه غضروف دیگه بذارن!

تا زمانی که لازم نباشه از غضروف اضافه استفاده نمیکنن

چقد میگیره؟خیلی رو اینکه روش جدیده حساب نکنید مهم اینه با تجربه باشهایناهم که میگن کمترین تهاجمو دار ...

۵۰ تومن 

تجربه ش من خودم نزدیک ۷ ساله دنبالش میکنم همیشه می بینم کاراشو از ظاهرش که کاملا راضی م چون خودش میگم میگه من طبیعی عمل میکنم اگه غیر طبیعی و خیلی فانتزی بخاید نمیکنم چون بعدا مشکل پیدا میکنید