2777
2789
عنوان

مامانم و نامزدم

59 بازدید | 6 پست

من و نامزدم ۳ ماهه باهم عقد کردیم...مامانم خیلی دوس داره نامزدمو 

و نامزدمم همینطور

ولی دیشب متوجه شدم سر شوخیایی ک مامانم میکنه نامزدم ناراحت میشه  

مثلا الکی ب شوخی نامزدم گفت تو اگه میای خونه ی ما بخاطر نامزدته وگرنه نمیای

نامزدم ناراحت شد

یا دیشب بهش گفت این شیرینیایی ک از مسجد اوردی کهنه ان

نامزدم اعصابش خورد شد..شیرینی هارو ب مناسبت روز مادر هدیه داده بودن ب همه نامزدمم یه جعبه اورده بود ولی مامانم منظورش این بود ک شیرینیا مونده شدن چون اونا واسشون زیاد مهم نیس چی میدن دست مردم..منظورش نامزدم نبود ولی بازم ناراحت شد و زد بیرون از خونه

احساس میکنم مامانمو کامل نمیشناسه..این مدل شوخیاش واسه من و خواهرم خیلی عادیه و بهش میخندیم ولی نامزدم بهش بر میخوره...حس میکنم خیلی نازک نارنجیه

حس نمیکنم..چندبار دیدم خیلی زود ناراحت میشه و ب دل میگیره خواهراشم همینطورین..خیلی بده مرد اینجوری باشه

مامانمم دیشب گفت بهش بگو ک مامانم ازت ناراحت شده ک حساب کار دستش بیاد قرار نیس ما همش نازشو بکشیم

میدونم اگه بگم ممکنه دیگه نیاد خونمون و این ناراحتی کوچیک خیلی بزرگ میشه

لطفا بگین چیکار کنم

چ سیاستی بکار ببرم...هم برای مامانم هم برای نامزدم 

حق با نامزدته

منم همچین حرفایی رو بشنوم ناراحت میشم

به مامانت بگو شوخی نکن😐

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدت حد و حدودش میفهمه این مادرته که قدر دان و کمی گستاخه . ببخشیدا اما رفتار مادرت یکم زننده هست و همسرت بااون شوخی نداره اون یک مهمانه و انتظار احترام مطلق داره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

با مادرت صحبت کن که با داماد و عروس باید با احترام و کمی صمیمیت رفتار بشه لازم نیس باهاشون شوخی کنن مرد غرور داره عزیزم مامان من به بابام همچین حرفی راجع به شیرینی بزنه قطعا بهش بر میخوره حالا چ برسه به دومادش

به مامانت بگو نامزدم جنبه نداره باهاش شوخی نکن

راستش منم بزرگتر باهام شوخی کنه ناراحت میشم چون از نظر احترام جوابشم نمی تونم بدم

خواهرشوهرم شوخی کنه همسنم است یا جوابشو میدم یا با هم میخندیم ولی بزرگتر باشه جواب نمیدم ناراحت میشم