2777
2789

چراتاپیکمو سه چهاربارتعطیل میکنید مگه چه مشکلی هست 😳😳😳😳😳😳😳

دقیقامشکلتون بامن وتاپیکای من چیه؟؟؟؟؟؟ 

یه تاپیک مادران و درباره شب یلیدادخترم طبق قوانین سایت خوچرااااااااااتعطیل میکنید علت چیه منطق چیه مگه نی نی سایت کجاس که با اعصاب وروان مردم بیدلیل بازی میکنید 

اون تاپیک میخاستم به یادگارازمن مادر بمونه چراهمچین میکنید مگه خودتون مادر نیستین حس یه مادرو خراب میکنید درستش نیست باباخستم کردین   مشکل چیه کجاس خداوکیلی 

دوستانی که بودن وخوندی تاپیکمو ایاخداوکیلی مشکلی داشت 

نه بحثی نه توهینی نه بی حرمتی پس چرافرت وفرت تعطیلش میکنید  نی نی یارها لطفاجوابگو باشین  

(((اسم تاپیکمم ببینید دخترم چه کرده همه رو دیونه کرده همراه باکلی عکس))) 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

وقتی تو تاپیکت بقیه دعوا کنند مال شما رو حذف می‌کنند یا وقتی مثلا چیزی بگی میرن تاپیک زیر خاکی خودت بعد میگن آها منظورت پس اینه بازم حذف میشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حساس نباش 

تعطیل شد هم شده مگه چه سودی براتون داره 

خیال کن مونده چند روز دیگه با مکافات بخوای حذف کنی حذف هم نشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
به قول یکی از دوستان مطمئن نی نی یار تعطیل کرده؟!

خواهر روزی دوبار تعطیل میشه چندبار گفتم اوردن خوب چرا اینطوری میکنن نمیشه بی دلیل تاپیک تعطیل بشه لطفا نی نی یارهاروتگ کنید بلدنیستم

خب پربازدید شد و اکثرا نظر دادن دیگه، کلی صفحه رفت جلو،کافی بود دیگه،منتظر بودی چه اتفاقی بیوفته؟؟؟

شاید آخراش به جرو بحث بین کاربرا کشید شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حساس نباش تعطیل شد هم شده مگه چه سودی براتون داره خیال کن مونده چند روز دیگه با مکافات بخوای حذف کنی ...

من براخودم دوست داشتم بمونه حس لذت وشادی مادرانه توش موج میزد من حساس واحساساتیم 🥹

خب پربازدید شد و اکثرا نظر دادن دیگه، کلی صفحه رفت جلو،کافی بود دیگه،منتظر بودی چه اتفاقی بیوفته؟؟؟ش ...

قربونت برم اصلا پربازدیدی برام مهم نبود یه حس  خوبی داشت تاپیکم دوست داشتم بمونه به یادگار برام که بعدها نشون دخترم یانوهام بدم🥹🥹

خب پربازدید شد و اکثرا نظر دادن دیگه، کلی صفحه رفت جلو،کافی بود دیگه،منتظر بودی چه اتفاقی بیوفته؟؟؟ش ...

نی نی یاربرام تگ کنی ممنونم عزیزم

قربونت برم اصلا پربازدیدی برام مهم نبود یه حس خوبی داشت تاپیکم دوست داشتم بمونه به یادگار برام که ب ...

میگم که،بعضیا باهم بحث میکنن تو تاپیک،برای همدیگه گزارش میزنن،تاپیک رو میترکونن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من براخودم دوست داشتم بمونه حس لذت وشادی مادرانه توش موج میزد من حساس واحساساتیم 🥹

خب قفل می‌کردید الان هم به نی نی یار بگید قفل سایت بزنند و برگردونند اگر دعوا نبوده داخلش

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

استارتر جان ول کن دیگه الحمد الله عکسا توی گوشی خودتون هست میتونید هروقت خواستین ببینید اگه هم دوست دارین عکساتون تو سایت باشه هم تاپیک بزنید عکسا رو بزارید قفل کنید دیگه انقدر پیگیر اون تاپیک نشید این بار چندمه که هی پیگیر اون تاپیک هستین

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

میگم که،بعضیا باهم بحث میکنن تو تاپیک،برای همدیگه گزارش میزنن،تاپیک رو میترکونن

نه اصلااااا بحثی نبود خدایش

استارتر جان ول کن دیگه الحمد الله عکسا توی گوشی خودتون هست میتونید هروقت خواستین ببینید اگه هم دوست ...

گلم علتش برام مهمه چراباید تعطیل بشه  باید بدونم تواین سایت چراموندیم وقتی نمیشه چخارتا عکس یلدایی گذاشت  

خب قفل می‌کردید الان هم به نی نی یار بگید قفل سایت بزنند و برگردونند اگر دعوا نبوده داخلش

راضیم قفل کنم امابرگرده  نه ولله اصلا بحثی تو ش نبود