2777
2789
عنوان

تو یکماه میشه 👇🥲

87 بازدید | 12 پست

تو ۳، ۴ هفته میشه ساعت خوابمو از ۳ شب به ۱۱ شب تغییر بدم

چند ساله من دیروقت میخوابم

میدونم که یه شبه تغییر نمیکنه

۳، ۴ هفته برای تغییرش کافیه؟🥲

واقعا دیگه‌دارم‌اذیت میشم و از بقیه حرف میشنوم برای این ساعت خوابم😓😓

از 

آره با ملاتونین

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میتونی،گوشیو بزار کنار،چشماتو ببند یه چیزیو تو ذهنت تجسم کن خوابت میبره.اگه با هدفون هم به پادکست مورد علاقت گوش بدی میتونه خوابت رو تنظیم کنه.

سعی کن شبی نیم ساعت زودتر بخوابی تا برسی به هدفت

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

قرص ملاتونین اگه اشتباه نکنم بخور اوایل واسه تنظیم خوابتضرر نداره قرص اعصاب نیس.هورمون خواب ترشح میک ...

اتفاقا خوردم اما هیچچچ تاثیری نداشت

اهرش همون ساعتی که همیشه میخوابیدم خوابم برد

از 

اره بابا حتی کمتر هم میشه،

صبحا زود بیدار شو و تا شب نخواب نیم ساعت قبل خواب موبایل و تی وی و .. هم تعطیل کن تو تختت ریلکس کن کتاب بخون همچین کارایی

طی روز فعالیتتو زیاد کن ورزش کن از عصر به بعد موارد کافیین دار و انرژی زا مث قهوه و چای و نوشابه و شکلات و ... نخور

قرص ملاتونین هم میتونی بخوری

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
آره با ملاتونین

بدون قرص چی؟

این مدت کافیه؟

چون یه نفر بهم گفت شبی یک دقیقه کمش کن😂 اینجوری ۶ ماه طول میکشه

اتفاقا خوردم اما هیچچچ تاثیری نداشت

اهرش همون ساعتی که همیشه میخوابیدم خوابم برد

از 
آره میتونی،گوشیو بزار کنار،چشماتو ببند یه چیزیو تو ذهنت تجسم کن خوابت میبره.اگه با هدفون هم به پادکس ...

مرسی🙂

یه نفر بهم گفت شبی یک دقیقه کمش کن😂

اینجوری ۶ ماه طول میکشید😑

از 
اره بابا حتی کمتر هم میشه،صبحا زود بیدار شو و تا شب نخواب نیم ساعت قبل خواب موبایل و تی وی و .. هم ت ...

مرسی از توضیحاتت😘 اتفاقا ملاتونین خوردم فایده نداشت.

یه نفر بهم گفت شبی یک دقیقه کمش کن😂

اینجوری ۶ ماه طول میکشید😑

میخوام شبی یه ربع کم کنم ببینم میشه🥲

از