2777
2789

واقعا عجیبه برام هم بی حوصله وکسل وبی لذت  میشم شدیداً میل جنسیم زیاد میشعع واقعا عجیبه برام همش تو ذهنم رابطه میاد شدیداً علاقه مند میشم رفتم دکتر دو قطبی ام میگن فقط همون کار بهم لذت زیاد میدع نسبت به انجام کارهای خونه ام بی میل میشم چون تمرکزم از بین میرع

سلام علیکم🌱

بنظر من فکر نکنم شما دوقطبی باشید، ادما قابل تغییر و قابلیت های مختلفی دارن یهو می بینید افسردگی میگیرن یهو میل جنسی شون زیاد میشه یهو حس خشم شون زیاد میشه و.... باید بگردید دنبال علت وقتی پیدا شد اون موقع برای درمانش اقدام کنی، اینکه افسردگی گرفتید علتی دارع اینکه میل جنسی تونم زیاد شده اینم یک علت داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام علیکم🌱بنظر من فکر نکنم شما دوقطبی باشید، ادما قابل تغییر و قابلیت های مختلفی دارن یهو می بینید ...

نمی‌دونم چون واقعا همینجوری میشم از فکر زیاد دیوونه میشم 

سلام علیکم🌱بنظر من فکر نکنم شما دوقطبی باشید، ادما قابل تغییر و قابلیت های مختلفی دارن یهو می بینید ...

اگه یه خانمی این رفتار هیجانی داشته باشه تو پیام اگر باهاش رسمی باشید ولی شما پیگیرش باشید حستون در مورد این خانم چیه ؟نظرتون راجع بهش ؟

اگه یه خانمی این رفتار هیجانی داشته باشه تو پیام اگر باهاش رسمی باشید ولی شما پیگیرش باشید حستون در ...

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم فقط میدونم که بعید میدونم ایشون دوقطبی داشته باشن🌱. 

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم فقط میدونم که بعید میدونم ایشون دوقطبی داشته باشن🌱.

خواهش می کنم به صورت کلی یه موضوعی رو پرسیدم 

اینکه خانمی رفتار هیجانی داشته باشه  

تو پی ام و برخوردتون هم رسمی باشه چه فکری در موردش میکنید ؟

نمیگید دختر دیوونه شده ؟😂

خواهش می کنم به صورت کلی یه موضوعی رو پرسیدم اینکه خانمی رفتار هیجانی داشته باشه تو پی ام و برخوردت ...

نه من کاملاً درکشون میکنم چیز عجیب پیچیده ای نیست، من بدتر از ایشون دیدم فقط باید خودشون کمک کنن پیدا کنن،🌱

خواهش می کنم به صورت کلی یه موضوعی رو پرسیدم اینکه خانمی رفتار هیجانی داشته باشه تو پی ام و برخوردت ...

خواهر من چیزایی دیدم که شما ببینید میگید این دیونس ولی واقعا اون مشکل رو داشته بنده خدا

نه من کاملاً درکشون میکنم چیز عجیب پیچیده ای نیست، من بدتر از ایشون دیدم فقط باید خودشون کمک کنن پید ...

نه موضوع ایشون نیست این یه سوال کلی بود مثلا یه دختر در حالت عادی رفتار عجیب داشته باشه 

آره فک کنم همینجورع واقعا

منم همینم به شدت افسردم یعنی خیلی زیاد

مثل تو هیچی خوشحالم نمی کنه جز رابطه

ولی من مجردم یه ثانیه از فکرش بیرون نیستم

شما که متاهلی بد نیست که

منم همینم به شدت افسردم یعنی خیلی زیادمثل تو هیچی خوشحالم نمی کنه جز رابطهولی من مجردم یه ثانیه از ف ...

غذاهای گرم زیاد نخور 

اگ میتونی ورزش کن و تو اجتماع باش و کمتر تنها بمون