یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وا چ ربطی داره شاید یکی دندون هاش و هیکلش براش مهم باشن نخواد شیر بده
منم دلم نمیخواد در اینده شیر خودمو بدم ب بچه
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
این همه آدم بچه از پرورشگاه میارن دکتر ومهندس ونابغه تحویل جامعه میدن ولی شیر ندادن مادر نیستن ولی طرف شیر میده و بلد نیست تربیت کنه اون شد مادر؟!
«اگر روزی غمگین روبهروی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کمتوان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»
چون یه مشت آدم نفهمن.من شیر خودم رو دادم ولی بچه ام کم شیرمیخورد حتی حساسیت داشت و بخاطرش رژیم بودم یعنی لبنیات و گوشت قرمز دوسال نخوردم آخرش برگشتن به من گفتن بعدا ادعا نکنی براش مادری کردی یه جوری قلبم شکست که بعد ۸ سال ترمیم نشده