2777
2789

کاری که نباید هیچوقت انجام بدید شوخی مکرر با خودکشیه. این عقیده که با هرچیزی میشه شوخی کرد یا نه یه بحث مفصل و جداگانه‌ست که الان کاری بهش ندارم. شوخی زیاد با خودکشی باعث عادی‌سازی این مسئله شده. نوجوان ۱۵ ساله الان هر اتفاقی میفته میگه باید خودمو بکشم. میگه امتحان دارم خودمو بکشم کار دارم خودمو بکشم سیگار می‌خوام خودمو بکشم حوصله‌م سررفته خودم رو بکشم و همه این چیزهارو می‌خونن و به دلیل وفور و عادی‌ شدن اینگونه پیام‌ها از کنارش رد میشن. این وسط افرادی که با صحبت کردن از خودکشی دارن ناخودآگاه کمک می‌خوان گم میشن. هیچکدوم ما نمی‌فهمیم کسی که روزانه صحبت از خودکشی می‌کرده کمک می‌خواسته چون فکر می‌کردیم شوخی می‌کنه. به همین سادگی. اون آدم خودش رو می‌کشه و ما نمی‌تونیم کمکش کنیم چون فکر می‌کردیم شوخی می‌کرده. اون می‌میره و ما نابود میشیم. ما می‌مونیم و احساس گناهی که تا آخر عمرمون با خودمون حمل می‌کنیم. صحبت و بحث پیرامون هر مسئله‌ای قابل پذیرشه چون سوشال مدیا برای همینه، اما صحبت‌هایی که موجب عادی‌سازی یک مسئله میشن قابل پذیرش نیستن.

زمانی که من فعالیتم رو در سوشال مدیا شروع کردم به محض اینکه اسمی از خودکشی برده میشد ده‌ها نفر کامنت می‌دادن یا پیام می‌دادن که خوبی؟ می‌خوای صحبت کنیم؟ چیشده؟ این مفهوم غیرعادی بود. افراد از کنارش عبور نمی‌کردن. از شما می‌پرسم، حالا اگر یک نفر با یک تریبون چند هزار نفره بنویسه ای بابا خسته شدم برم خودمو بکشم، چند نفر به این مسئله اونطور که باید واکنش نشون میدن؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

اینجا بعضیا جلوشو میگیرن بعضیا راه حل میدن برای کشتن خودش!

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.

داداش من ۲۵ سالش بود خودکشی کرد و من ۱۷ سالم 

واقعا نباید این جلب توجه با این موضوع رو ندید بگیری حتی همون بچه ۱۵ ساله که سر هرچیزی میگه میخوام خودمو بکشم یه توجهی میخواد که دریافت نکرده یا دردی داره که نمیتونه بازگو کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا بعضیا جلوشو میگیرن بعضیا راه حل میدن برای کشتن خودش!

عموما اونایی که راه حل میدن دو دسته ان یا از رو به رو شدن با ادمهایی که مدام این موضوع رو مسخره میکنن خسته ان یا الردی سایکوپاتن

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
وای من سر امتحانام و کنکورم اینجوری بودم بعد دوباره میگفتم نه من دوست دارم برای هدفم تلاش کنم خیلی چ ...

خستگی عادیه شمایی که با خودت میگی وای خیلی خسته ام میخوام خودمو بکشم میدونی که از ته دلت نمیخوای بمیری

برای ادمایی که واقعا صد کشتن خودشونو دارن هم همینطوره اوناهم قلبا نمیخوان بمیرن و ارزو میکنن کاش راهی بود بدون اینکه زنده بمونن زندگی کنن 

خودکشی اغلب یه درخواست برای کمکه

داداش من ۲۵ سالش بود خودکشی کرد و من ۱۷ سالم واقعا نباید این جلب توجه با این موضوع رو ندید بگیری حتی ...

وقتی موضوعی عادی بشه از مرکز توجه خارج میشه

بارها ادمهایی رو دیدم که سر شوخی با خودکشی یا ترسوندن اطرافیان یا جلب توجه دست به خودکشی زدن اما بعدا؟بعدا دیگه التماس برای زنده موندن اونارو زنده نگه نمیداشت. اون ادم میمیمره و عذاب وجدان و تروماش سالها برای کسی میمونه که نتونسته فرد رو نجات بده