2777
2789

مامانم دیشب بچه های خواهرمو همش بوس و بغل میکرد ک همسنن با بچه من

بعد ب بچه من همش میگه چقدرمیخوری

دیشب بچم چایی ریخت رو پاش و سوخت چقدر گریه کرد😪

وقتی تک فرزندی راحتی

خدایا شکرت   

بخدا منم از خانواده پر جمعیت بیزارم

داداشم سهم غذاهای همرو میخوره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما دوتا بجه با فاصله 13 سالیم و انگار دوتا تک بجه هستیم و این عالیه

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

چقدر بد ک مامانت فرق میزاره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من ادمی نیستم دم از بچه اوردن بزنم ولی دوتا بچه خیلی سخته از همه لحاظ ولی وقتی میبینی چقدر همدیگه رو دوست دارن کیف میکنم میگم خوب شد اوردم با همه سختیهاش ولی اگه کسی از لحاظ مالی و اعصاب نمیتونه نیاره بیشتر زجره 

چرا تک فرزندی بد باشه!!بد اینکه با جیب خالی مستاجر بودن و نداشتن امکانات هی به فکر تولید نسل بود

بجز وضع مالی بدترش اینه ک نتونی ب بچهات محبت کنی من ک خودم یه روانی تمام و کمالم از دست پدر مادرم ک فقط زاییدن

خدایا شکرت   
ما دوتا بجه با فاصله 13 سالیم و انگار دوتا تک بجه هستیم و این عالیه

اینو جدی میگی که انقدر فاصله عالیه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
این فقط یه حرف ناچیز بود ک گفتم کل زندگیمون همینه

بنظرم زیاد ارتباط برقرار نکن یا حداقل جایی ک مادرت و بقیه نوه ها هستن تا حد امکان نرو

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من ادمی نیستم دم از بچه اوردن بزنم ولی دوتا بچه خیلی سخته از همه لحاظ ولی وقتی میبینی چقدر همدیگه رو ...

الان همدیگرو دوست دارن چون سر یه سفره نشستن فقط کافیه ازدواج کنن دشمن هم میشن مخصوصا اگه تو بینشون فرق بزاری

خدایا شکرت   
بنظرم زیاد ارتباط برقرار نکن یا حداقل جایی ک مادرت و بقیه نوه ها هستن تا حد امکان نرو

آخه خیلی تنهاییم هیج جا رو نداریم دیشبم رفتم هدیه روز مادر بدم

مامانم ک همیشه بستانکاره

خدایا شکرت   
آخه خیلی تنهاییم هیج جا رو نداریم دیشبم رفتم هدیه روز مادر بدممامانم ک همیشه بستانکاره

بچه ی شمارو بیشتر میبینه یا بچه خواهرتون؟ گاهی مادربزرگا از سر راحتی میخوان اینکارو کنن