جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
من ادمی نیستم دم از بچه اوردن بزنم ولی دوتا بچه خیلی سخته از همه لحاظ ولی وقتی میبینی چقدر همدیگه رو دوست دارن کیف میکنم میگم خوب شد اوردم با همه سختیهاش ولی اگه کسی از لحاظ مالی و اعصاب نمیتونه نیاره بیشتر زجره
ما دوتا بجه با فاصله 13 سالیم و انگار دوتا تک بجه هستیم و این عالیه
اینو جدی میگی که انقدر فاصله عالیه؟
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بنظرم زیاد ارتباط برقرار نکن یا حداقل جایی ک مادرت و بقیه نوه ها هستن تا حد امکان نرو
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
آخه خیلی تنهاییم هیج جا رو نداریم دیشبم رفتم هدیه روز مادر بدممامانم ک همیشه بستانکاره
بچه ی شمارو بیشتر میبینه یا بچه خواهرتون؟ گاهی مادربزرگا از سر راحتی میخوان اینکارو کنن