2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 49 پست
حق دارن والا . پسر خوب تلاشش کرده بودتو هم باید فشار میلوردی.خانوادت سر چی بهم میزد؟

کلا داداش هم ی آدم بی عقل مزخرفیه اصلا نمیدونه چی از دهنش درمیاد جلفه و اصلا نمیدونه چی میگه یسری حرفا زده بود اونام بشون برخورده بود

شرایط دختر متفاوت هست پدر و مادری نداره و طبیعیه این چالشا آره طرف پدر و مادرش پولدار و تحصیل کرده و ...

کجا خوب خودشون گرفتن؟۲ بار رفتن و بهشون بی احترامی شده

اگه نمیخان کلا اجازه ندن که بیان. پسره واقعا دوسش داره که پاش مونده به گفته اسی تلاششم کرده. دختر هم باید یه خودی نشون میداد میگفت میخامش بالاخره تلاشی میکرد.

ما از پشت پرده قصایا خبر نداریم من طبق گفته ها اسی نطر میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا خوب خودشون گرفتن؟۲ بار رفتن و بهشون بی احترامی شدهاگه نمیخان کلا اجازه ندن که بیان. پسره واقعا د ...

گفتم که نه شنیدن طبیعیه از طرف برادر چون حساس تر هست شرایط خواهرش ،ولی وقتی خبر دارن خود دختر میخواد دیگه خودگیری معنا نداره باید برادر رو راضی کنن و این وظیفه خانواده پسر هست 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
کجا خوب خودشون گرفتن؟۲ بار رفتن و بهشون بی احترامی شدهاگه نمیخان کلا اجازه ندن که بیان. پسره واقعا د ...

بنظرت الان چجوری ثابت کنم منم هر کاری حاظرم براش انجام بدم؟ 

نمیدونم چجوری ثابت کنم ب خانوادش

گفتم که نه شنیدن طبیعیه از طرف برادر چون حساس تر هست شرایط خواهرش ،ولی وقتی خبر دارن خود دختر میخواد ...

خانوادش گفتن دیگه نمیخوایم همهحرفشون بخاطر داداشمه حالا واسطه اون روز رفته با خواهر برادراش حرف زده هنو نمیدونم چی گفته

خانوادش گفتن دیگه نمیخوایم همهحرفشون بخاطر داداشمه حالا واسطه اون روز رفته با خواهر برادراش حرف زده ...

بیخیالش شو اینا اذیت کن و خودبرتر بین هستن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
گفتم که نه شنیدن طبیعیه از طرف برادر چون حساس تر هست شرایط خواهرش ،ولی وقتی خبر دارن خود دختر میخواد ...

شما به قسمت بی احترامی نگاه نمیکنید بهشون بی احترامی شده اسی میگه حرفا خوبی نزده داداشم. کلا تو شهر ما تا کسی راضی نباشه اجازه نمیدیم بیان خونه 

داداش ایشونم خوب ناراصیه جرا میزاره بیان

ولش ان اشالا همگی خوشبخت بشیم

بنظرت چطوری راضیشون کنیم قبلا فقط پدرش مخالف بود الان خواهراش هممخالفن واسطه اول با خواهراش حرف زد ا ...

شما کاری نکن

پسر همونطور که خانواده شما رو راضی کرده خانواده خودش رو هم باید راضی کنه

شما پیش اون خانواده جلوی برادرتون نایستید که دو روز دیگه سو استفاده نکنن

اما اگر اومدن به خواهرتون بگید که با برادرتون صحبت کنن که محترمانه برخورد کنن که شروع کار با کینه و کدورت نباشه

شما به قسمت بی احترامی نگاه نمیکنید بهشون بی احترامی شده اسی میگه حرفا خوبی نزده داداشم. کلا تو شهر ...

بازم نباید ناراحت بشن و درک کنن اگه درکشون پایینه ینی کلا آدمای نفهمی ان تو چالشای دیگه باید منتظر نفهمی های بدتری باشه این دختر 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
شما به قسمت بی احترامی نگاه نمیکنید بهشون بی احترامی شده اسی میگه حرفا خوبی نزده داداشم. کلا تو شهر ...

اره راضی بودیم بیان جوابمون مثبت بودش فقط تو جلسه خواستگاری داداشم رعایت حرف زدنشو نمیکنه اونام خانواده حساسین

من بخاطرش همه خواستگارامو رد کردم الان تو سن 35سالگی خواستگار ندارم بعلاوه اینم دو س دارم

خب دیگع با این همه فداکاریت خاک برسرش که به تو حس عذاب وجدان داداشتو میده ، حس ناکافی بودن نگیر از حرکت داداشت خوشم اومد حواسش بهت هست 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
شما کاری نکنپسر همونطور که خانواده شما رو راضی کرده خانواده خودش رو هم باید راضی کنهشما پیش اون خانو ...

باشه همینکارو میکنم 

فعلا پسره بام حرف نمیزنه بینم ب واسطه چیگفتن وقتایی ک اینجوری میشه حالش گرفته میشه تا چند روز بام حرف نمیزنه