2777
2789
عنوان

در مورد فرکانس

84 بازدید | 21 پست

بچه ها کی می‌دونه هم فرکانس بودن یعنی چی، من تازه جدا شدم میگن اگه هم فرکانس بشین باز برمیکردین به هم یا کسی که هم فرکانست باشه جذبت میشه من نمی‌دونم مفهومشو

یعنی ارتعاشت باهاش یکی باشهخیلی مفصله استاد عمرانو سرچ کن تو اینستا کامل بلده دایرکتش بده

شریفی و عرشیان و اینا رو دارم ولی حوصله ندارم این راهو برم گفتم شاید بطور خلاصه بفهمم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرکانس بدن انسان رو یه مقدار خاص تنظیم میشه که طی سالها با کارهایی که انجام میدیم میتونه تغییر کنه و بیشترم بشه که با اون آگاهی و معنویت بالاتر میره هم فرکانس هم ارتعاش و این فرکانسه نوع انرژی یکی باشه 

ول کن جهان را قهوه‌ات یخ کرد.                         
فرکانس بدن انسان رو یه مقدار خاص تنظیم میشه که طی سالها با کارهایی که انجام میدیم میتونه تغییر کنه و ...

نمی‌دونم منظورتون چیه ، ولی یه سری چیزا برام عجیبه مثلا میگن تو اگه طلاق گرفتی یا هرمشکلی داری از درون خودته و منم همسرم بهم خیانت کرده الان شروع کردم به پاکسازی دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم

نمی‌دونم منظورتون چیه ، ولی یه سری چیزا برام عجیبه مثلا میگن تو اگه طلاق گرفتی یا هرمشکلی داری از در ...

مسائل پیچیده ای هس پاکسازی روش خوبیه همه چیز رو رها کنید چیزی که برای شما باشه از کنارتون نمیگذره🤍

مسائل پیچیده ای هس پاکسازی روش خوبیه همه چیز رو رها کنید چیزی که برای شما باشه از کنارتون نمیگذره🤍

وقتی به این فکر میکنم که چیزی ک قراره سهمم باشه می مونه خیلی خوب میشم ولی گاهی فکر میکنم که شاید من اذیتش کردم که رفت در صورتی ک اون به بدترین شکل ممکن خیانت کرد و رفت و باز این گفتگو های ذهن اذیتم می‌کنه 

وقتی به این فکر میکنم که چیزی ک قراره سهمم باشه می مونه خیلی خوب میشم ولی گاهی فکر میکنم که شاید من ...

وقتی خیانت کرده قرار نیست منتظرش بمونی خودتو تو جریان زمان و زندگی رها کن هر چی که بخاد بشه میشه

قطعا چیز بهتری وجود داره که این اتفاق افتاده پس فکراتو بریز دور میدونم سخته

[QUOTE=365398462]وقتی خیانت کرده قرار نیست منتظرش بمونی خودتو تو جریان زمان و زندگی رها کن هر چی که بخاد بشه میشه قط ...[/QUOTEمرسییی خیلی انگیزه میدی ممنونم ، فقط گاهی افکار اذیتم اون کاری کرده عزت نفس و اعتماد بنفسم ازم گرفته حس ناکافی بودن بهم دس میده ، درصورتی که چ از لحاظ خانواده چ از لحاظ قیافه و استایل در سطح عالی هستم ولی اون کاری کرده ک منم باور کردم که حتما کافی نبودم و ذهنم باور کرده که تو مقصری

[QUOTE=365398462]وقتی خیانت کرده قرار نیست منتظرش بمونی خودتو تو جریان زمان و زندگی رها کن هر چی که ...

اونو بیخی به خودت برس

مدیتیشن کن  غذاهای جدید بخور حال خودتو خوب نگه دار این چندوقته فقط به خودت اهمیت بده چند ماه بعد میبینی چقدر حالت بهتره

اونو بیخی به خودت برسمدیتیشن کن غذاهای جدید بخور حال خودتو خوب نگه دار این چندوقته فقط به خودت اهمی ...

راست میگن اگه حست خوب باشه اتفاق های خوب برات میوفته?تو قانون جذبی هستی یا نه?

راست میگن اگه حست خوب باشه اتفاق های خوب برات میوفته?تو قانون جذبی هستی یا نه?

خب آره چون ارتعاشت بالاست و انرژی زیادی به کائنات میفرستی جذب بهتری هم داره

من قبول دارم ولی یکم گشادم😂بیشتر با تصور جذب میکنم