2777
2789

ما سه تا دوست صمیمی ایم . اون دوتا دختر دایی دختر عمه ان

یکیشون ی ماه پیش برگشت گفتش دارم عقد میکنم و …

من اولش خیلی ناراحت شدم چپن ما ب حدی صمیمی بودیم ک همههه چیو برا هم تعریف میکردیم ولی دوستم چند ماه بود با پسره حرف میزد و میومدن خواستگاری حتی ی کلمه ام نگفت

نگفتم ازش ناراحتم گفتم گناه داره حالا بزنم تو ذوقش و …

گفتم حالا عکس اقا دامادو بفرس ببینم

فرستاد بعد پاک کرد😐😐😐😐🥴🥴

حالا فکر کنم ۲۴ ام اینجورا عقدشه

دیشب ک زنگ زده بودم بهش گفتم فلانی حداقل دوهفته قبل عقدت بگو بریم لباسی چیزی بخریم دوباره نذاری دم اخری بگیااا

گفتش قراره خانوادگی بگیریم اونم محضری حالا اگه اجازه دادن ک دعوتت میکنم😐😐😐😐😐😐😐بچه ها تنها دوستی ک داره منم هیچچچچ دوست دیگه ای نداره مگه ی نفر ب کجا میخوره ک ارزش و احترام قائل نمیشه

اخه ما خیلییی باهم خوب بودیم

اگه دعوت کرد حق دارم نرم؟

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

خب اجارخ باید بدن برای دعوت دیگ

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

همه کاراش منطقی بوده چرا باید از چتای شخصیش بگه بعضی ها خوششون‌نمیاد بنظرم‌پای دوست رک اصلا نبایو به چنین چیزهایی باز کرد هر چقدرم اعتماد داشتخ باشی

ولی اون قسمتش که‌گفت اگر اجازه دادن دعوتت میکنم خیلی زشت بود خیلی زشت من بودم بهش میگفتم ناراحت شدم و نمیرفتم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اجارخ باید بدن برای دعوت دیگ

اینجا عقد با خانواده ی عروسه 

بعد واقعا نمیتونه دوستشو دعوت کنه؟

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
همه کاراش منطقی بوده چرا باید از چتای شخصیش بگه بعضی ها خوششون‌نمیاد بنظرم‌پای دوست رک اصلا نبایو به ...

من نمیخواستم چت شخصیشو‌ بفرسته ولی بی احترامی ام نکنه

اینجا عقد با خانواده ی عروسه بعد واقعا نمیتونه دوستشو دعوت کنه؟

منم ی رفیق صمیمی داشتم مام ۳ تا بودیم منو دعوت نکرد اونیکی ک فامیلش بود دعوت کرد😂😂 بعد من کلا قط رابطه کردم برام مهم نبود اصن

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
من یکیو میشناسم همینجوری بود ، همچین پز شوهرشو میداد

کلا ۱۸ سالمونه

کوسه ک شکار نکرده

منم ی رفیق صمیمی داشتم مام ۳ تا بودیم منو دعوت نکرد اونیکی ک فامیلش بود دعوت کرد😂😂 بعد من کلا قط ر ...

خیلی حس بدیه چون ما مثل خواهر بودیم باهم

خیلی حس بدیه چون ما مثل خواهر بودیم باهم

دقیقا ماهم هرور خونه هم ووو..🙂

دقیقا ماهم هرور خونه هم ووو..🙂

تولدای سه تایی

هر روز جمع بودیم خونه یکی

میگفتیم میخندیدیم

تولدای سه تاییهر روز جمع بودیم خونه یکیمیگفتیم میخندیدیم

دقیقا درکت میکنم انگار تو منی.🥲

خیلی حس بدیه اونا دوتا الان باهم رفیق صمیمی ان منو حتی شمارمو ندارن...