2777
2789
عنوان

کاش دغدغه ام الان رسیدن به عشقم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 20 پست
همین دگباید نقش زن بودنتو فقط داشته باشی وگرنه بخای واس طرف هم مادر باشی هم زن خودت کم میاری

خب منی که دوس دارم شوهرم بیزینس خودشو داشته باشه بشینم نگاه کنم ؟ به خودش باشه نمیره دنبالش 

محتاج دعا و صلواتتون 😔 در آخر نور خواهیم شد                       

بنظرت من ازدواج کنم؟ یا اینکه درسمو بخونم از طریق رشتم برم سرکار بعدش ارشد بگیرم ، ماشین بگیرم دوتای ...

قطعا که برو مستقل شو تو ازدواج چیزی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه همینو میگناز ازدواج ترسوندنمون🥲

هععععی عزیزم ببین زندگی رنجه. تنها باشی رنج میکشی

متاهل باشی سختی میکشی

بچه داشته باشی سختی میکشی

بچه نداشته باشی سختی میکشی خود خالق فرمود:

لقد خلقنا الانسان فی کبد

ما انسان رو در رنج آفریدیم

پس اینکه از ازدواج فرار کنی تا زندگی آروم داشته باشی، خیال خامی بیش نیست

بعد یه روایات هست بری تنها بالا کوهی زندگی کنی خدایا یه نفر رو‌میفرسته اذیتت کنه

پناهیان میگه خودتون سختی هاتون رو انتخاب کنید

برید دنبال سختی رزق حلال سختی مراقبت از پدر و مادر

سختی ازدواج

ان شاءالله بقیه سختی ها آسون میشه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
چ ربطی داره اگه همین اقساط نباشه زندگیت جریان نداره بعدشماشرایطشومیدونستی ازاولمدوسداشتی ازلحاظ مالی ...

حتی پولداراشم اقساط دارن ولی به چششون نمیاد 

جریان چی بابا نمیخوام جریانو 

قطعا که برو مستقل شو تو ازدواج چیزی نیست

من خیلی تنهام اخه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !