2777
2789
عنوان

این کارزشتع بنظرتون من و همسرم انجام میدیم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 24 پست
ن چیزی نگفتن فقط میخاستم ببینم این کارمون درسته یا ن

من که نفهمیدم برا چی زشت باشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو تخت فقط زن و شوهر باید بخوابن اگرم رفتن اتاق خواب ، باید زمین تشک پهن کنی براشون تخت حریم خصوصی ...

خاهرشوهرم روزا گاهی میاد روش دراز میکشه یا چن ساعتی میخابع ... نمیشه خب چیزی بگم 

اره جا هست بخان بخابن سه تاشون ... میگم ینی باید شوهرم پیش باباش بخابه؟ یا ما دوتا تو پذیرایی بخابیم ...

من خودم بودم میگفتم همسرم پیش باباش بخوابه توی سالن 

و ما خانما هم توی اتاق خواب میخوابیدیم

بی خیال اسی 

هرجوری با بقیه تا کنی باهات تا میکنن 

مامان خودم خیلی بی خیاله و اصلا تو فاز الان این ناراحت شد یا نشد نیست.. خدایی هم هیچی ته دلش نیست و من اصلا از دستش ناراحت نمیشم. برداشت نمیکنم.. فامیلم همین طورن 

ولی مادر شوهرم خانوم بسیااااار مبادی آداب و حساسیه.. همش نگرانه کاری نکنه که بد باشه.. همش ذاره از همه نظر خواهی و عذر خواهی میکنه... همه هم از دستش ناراحتن چون همه رو متوقع کرده.. اصلا یه سری چیزا رو من از اون یاد گرفتم که میشه سرش ناراحت شد 🤣

وقتی میگی دستشویی سالنه بهتره شما سالن بخوابید راحت ترید از خیلی لحاظا😁

از چ لحاظی؟ ن من ک دسشویی نمیرم شبا ولی شوهرم میره وضو میگیره دسشوییم میره... شوهرم ساعت 4 صب تایم قرص داره دیشب یادش نبود قبل خاب اب بیاره کنار خودش مجبور شدم برم واسش آب بیارم خودمم معذبم اونا خابن ما بریم دسشویی و... امشبو شوهرمو راضی میکنم بره پیش باباش بخابه یا ما تو سالن بخابیم اونا اتاق اینطوری مام راحت تریم