2777
2789

خانما من دیگه بهم ثابت شد همسرم خسیس هست قبلا خیلی به فکر جدایی بودم اما الان میخوام سعیمو برای زندگیم بکنم به نظرتون از الان باید چطور باشم و چه رفتارهایی داشته باشم که برای من خسیس نباشه ویژگی های خوب زیاد داره احترام پدر و مادرمو داره برای حجاب و لباس بیرون اذیت نمیکنه و تقریبا آزادی های دوران مجردیمو دارم و بددل نیست و ....

تا یه چیزی میگم لازم دارم میگه پول ندارم درسته حقوقش کمه اما خونه و ماشین داره و بابت اینا قسط نمیده اما نمیدونم چرا همش میگه ندارم از این مدل ها هستن که فقط پس انداز میکنن. یه مدت هم همش میگفت بعدا حقوقت زیاد شد باید برای خونه خرج کنی که قبول نکردم. 

میدونین چیزی که بابتش تعجب میکنم اینه که توی صحبت خیلی بهم ابراز علاقه میکنه  اما وقتی بحث پول میشه انگار یه آدم دیگه میشه و این رفتارش باعث شده واقعا به اینکه دوستم داشته باشه شک کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت حقوق داری ؟؟اگه حقوق داری خرج کن برا خودت

خودم حقوق دارم اما زیاد نیست

هشت تومن میگیرم و بخش زیادی از هزینه هامو خودم میدم 

اونم ماهی یکی دوتومن پول توجیبی بهم میده 

اما انگار به سختی بهم میده 

اینسری میخواستم برم آرایشگاه و .... میگفت نمیخواد بری و .... ولی آخر یه تومن برام ریخت

البته الان عقدم اما میترسم بعدا بخوام سر این مسئله بخواد اذیت کنه

اون پولارو پس انداز میکنه باهاشون چیکار میکنه؟ تاحالا چه کارایی کرده

ما حدود یه سال و نیم هست عقدیم 

این مدت یه یخچال خریده که وام گرفته بود

یه بار هم شب یلدایی که پلاک برام اورد اما خیلی ظریفه 

دیگه خرج بزرگ نکرده 

ماهانه یه مبلغی تعین کن بگیرازش

چقدر به نظرتون خوبه؟ حقوقش 15 ایناست 

میدونین قبلا یه تومن ماهیانه میریخت ولی انتظار داشت کل خرج هامو با همون بدم مثلا یه خرج دیگه بود دیگه نمیشد ازش بگیرم 

به مشاور گفتم اونم گفتم هر ماه بابت کاری که اون ماه میخوای انجام بدی ازش بگیر مثلا گفت یه بار برای لباس و ...

اگر۱۵هس فسط و اجاره نداره خب دستش بازه دیگ یه تومن چیه اخه.. کمش۳یا۴

این ماه اولین ماهی هست که من میخوام وام ازدواج بدم و از حقوقم فقط یه تومن برام میمونه و اینو بهش گفتم

بهم گفت هر موقع موجودیت کمتر از پونصد تومن شد بهم بگو 

حالا به نظرتون مثلا دو سه بار توی این ماه بگم برام پول بریزه یا مثلا وسط ماه دو تومن ازش بگیرم ؟

برای روز زن هم یه تومن برام ریخت 

من دوست داشتم حداقل یه تیکه طلای کوچیک بگیرم حتی شده کمتر از یه گرم 

این ماه اولین ماهی هست که من میخوام وام ازدواج بدم و از حقوقم فقط یه تومن برام میمونه و اینو بهش گفت ...

من باشم راحت میگم ماهی ۳یاچهارتومن بهم بده حوصله ای موش گربه بازیا ندارم😆که نمیدونم کی موجودیش ته میشه و اینا شاید نخوای فعلا خرج کنی یه جا چیزی بخری وظیفشه بده بهت وقتی قسط و اینانداره نگیری برای ننش یا کس دیگ خرج میشه بکن ازش

من باشم راحت میگم ماهی ۳یاچهارتومن بهم بده حوصله ای موش گربه بازیا ندارم😆که نمیدونم کی موجودیش ته م ...

متأسفانه خیلی کم روام و خیلی دارم بابت این اذیت میشم و همسرم هم در حالت کلی خوبه ولی روحیات من باعث شده یه خورده زرنگ بازی اینا داشته باشه

متأسفانه خیلی کم روام و خیلی دارم بابت این اذیت میشم و همسرم هم در حالت کلی خوبه ولی روحیات من باعث ...

بگو چرانمیگی؟ ناراحتم بشه بدرک برامردا دل نسوزونید بگیر تاعادت کنه ازهمین زن های نی نی سایتی عبرت بگیرید مث چی پشیمونن پول خرج نمیکردن

بگو چرانمیگی؟ ناراحتم بشه بدرک برامردا دل نسوزونید بگیر تاعادت کنه ازهمین زن های نی نی سایتی عبرت بگ ...

حالا میذارم تا وسط ماه بشه و بعد بهش میگم 

دقیقا همسر منم اوایل خیلی خوب بود اینقدر خودم خرج نکردم اینطور شد

مثلا اوایل میگفتم با اتوبوس میرم دانشگاه خیلی خسته میشم و همه ی وقتم توی راه میره اونم میگفت اسنپ بگیر هزینه ش با من 

اما الان میگه اگه هزینه ی اسنپ کم بود برو

یا با هم توی ترمینال بودیم و خیلی سرد بود یه راننده تاکسی گفت تا مقصد هشتاد میگیرم و همسرم بهم گفت نظرت چیه منم گفتم هرجور خودت میدونی

و بعد تو سرما وایسادیم تا اسنپ گرفت که سی تومن ارزون تر بود

من از سرما میلرزدیم و توی وسایلمون یه پتو دراوردم پیچوندم دور خودم

الان یادش میوفتم خیلی ازش عصبانی میشم