2777
2789

سلام خانما 

بنده دستگاه آی یو داشتم اما پریودم یک هفته عقب افتاد. روز هفت لقاح بودم بیبی چک زدم منفی شد، بعد رفتم پزشک آزمایش بارداری برام نوشت روز هفت لقاح انجام دادم که اونم منفی بود. 

دوباره رفتم دکتر،معاینه کرد و گفت عفونت و زخم دهانه رحم داری دو تا آمپول پروژسترون و کلی دارو و پماد برای عفونت داد.

دیروز دوتا آمپول همزمان بهم تزریق کرد و گفت اگه تا فردا پریود نشدی بیا سومی رو هم برات تزریق کنم.

امروز هم من پریود نشدم ، باید برم برای تزریق سومی.

درباره عفونت هم بگم اصلا درد و خارش سوزش ندارم.

فقط سوال من الان اینه نکنه باردارم و آزمایش ها چون زود انجام دادم نشون نداده میترسم دارو های عفونت رو که دکتر داده بخورم چون همشون منع مصرف در بارداری دارن.

به نظرتون چیکار کنم ،حالمم از نظر روحی آشفته هستش

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.