2777
2789

با اینکه من خیلی براش وقت میذارم باهاش بازی می‌کنم با محبت باهاش حرف میزنم و وقتی داداشش را اذیت میکنه میگم باهاش مهربون باش مامانی یا آروم بوسش کن یا مثلا بغلش میکنه فشارش میده یا بغلش میکنه دور خودش میچرخه یا بچه را میندازه بالا 

امروز انقد صدای وحشتناک از خودش درآورد که طفلی ترسید شروع کرد گریه کنه

خسته شدم بخدا 

بزرگی ۷سالشه کوچیکه ۴ماه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر دخترت تو خانواده تک بوده و همه توجهات خانواده به اون اختصاص داشته داره عصبانیتش را نشون میده و نمیتونه ارتباط بگیره

از یه مشاور کمک بگیر

من دختر عمم تفاوت سن دخترو پسرش همینه ولی خیلی دخترش مواظب پسرشه چون تو خانواده بچه های دیگه داشتن، بلده ارتباط برقرار کنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یا از شوق زیاد هست یا حسادت 

براش توضیح بده بگو بیا اینطوری باهاش بازی کنیم 

مثلا صداش بزن بگو میای کمک لباس نی نی عوض کنیم 

بعد که اومد بگو وای تو چقدر باهوش و خوش سلیقه ای 

ذوقشو کن وقتی یک کار مثبت انجام میده 

تا اون حالت خشم در بازی از سرش بیفته

چه رفتاری؟

اینکه خیلی به دخترت میگی بچه رو بغلش نکن فلانش نکن باعث میشه فکر کنه داداشش رو بیشتر دوس داری نمیگم مراقبت نکن از پسرت اما باور کن ی بغل کردن و فشار دادن و بوسیدن محکم چیزی نمیشه

هیق هیق 
یا از شوق زیاد هست یا حسادت براش توضیح بده بگو بیا اینطوری باهاش بازی کنیم مثلا صداش بزن بگو میای کم ...

آره متوجه میشم از شوق زیاده و بلد نیست چطور رفتار کنه ولی خسته شدم بخدا

اینکه خیلی به دخترت میگی بچه رو بغلش نکن فلانش نکن باعث میشه فکر کنه داداشش رو بیشتر دوس داری نمیگم ...

نه وقتی بوس و بغلش میکنه چیزی نمیگم ولی وقتی بغلش میکنه و شروع میکنه دور خودش بچرخه میشه چیزی نگم؟ خطرناکه خوب

طبیعیه که بچه بزرگ‌تر به خاطر ورود یک عضو جدید به خانواده، احساسات مختلفی مثل حسادت یا نیاز به جلب توجه بیشتری داشته باشه.

مرزبندی واضح ولی محبت‌آمیز داشته باش بهش بگو دوست داری با داداش کوچیکش مهربون‌تر باشه، ولی اگه کاری کرد که ممکنه برای کوچولو خطرناک باشه، جدی و قاطع ولی آروم بهش تذکر بده.

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.

آره ۷سال تک فرزند بوده

واسه همینه، بلد نیست ارتباط بگیره، از یه مشاور کمک بگیر

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹