با اینکه من خیلی براش وقت میذارم باهاش بازی میکنم با محبت باهاش حرف میزنم و وقتی داداشش را اذیت میکنه میگم باهاش مهربون باش مامانی یا آروم بوسش کن یا مثلا بغلش میکنه فشارش میده یا بغلش میکنه دور خودش میچرخه یا بچه را میندازه بالا
امروز انقد صدای وحشتناک از خودش درآورد که طفلی ترسید شروع کرد گریه کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر دخترت تو خانواده تک بوده و همه توجهات خانواده به اون اختصاص داشته داره عصبانیتش را نشون میده و نمیتونه ارتباط بگیره
از یه مشاور کمک بگیر
من دختر عمم تفاوت سن دخترو پسرش همینه ولی خیلی دخترش مواظب پسرشه چون تو خانواده بچه های دیگه داشتن، بلده ارتباط برقرار کنه
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اینکه خیلی به دخترت میگی بچه رو بغلش نکن فلانش نکن باعث میشه فکر کنه داداشش رو بیشتر دوس داری نمیگم مراقبت نکن از پسرت اما باور کن ی بغل کردن و فشار دادن و بوسیدن محکم چیزی نمیشه
طبیعیه که بچه بزرگتر به خاطر ورود یک عضو جدید به خانواده، احساسات مختلفی مثل حسادت یا نیاز به جلب توجه بیشتری داشته باشه.
مرزبندی واضح ولی محبتآمیز داشته باش بهش بگو دوست داری با داداش کوچیکش مهربونتر باشه، ولی اگه کاری کرد که ممکنه برای کوچولو خطرناک باشه، جدی و قاطع ولی آروم بهش تذکر بده.
آفتاب همیشه بعد از تاریکی میتابد؛ پس هیچگاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.
واسه همینه، بلد نیست ارتباط بگیره، از یه مشاور کمک بگیر
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹