2777
2789
عنوان

💘استقبال از کریسمس💘

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 86 پست

درسته هر کس دین خودش رو داره در ایران قدیم و جدید هم مسیحی وجود داشته 

ولی خب این مسئله اشتباهه که دین ها باهم در تضاد افتادن 

دقت کنین میبینین که هر دین دین دیگه رو کامل می‌کنه 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
اعیاد و جشنهاتون رو تبریک میگم دوست عزیز🥰.ما هممون فارغ از دین و مذهب،هم وطنیم.سال نو میلادی که میش ...

چه متن یادداشت شده قشنگی توی کاربریتون هست :)

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعیاد و جشنهاتون رو تبریک میگم دوست عزیز🥰.ما هممون فارغ از دین و مذهب،هم وطنیم.سال نو میلادی که میش ...

کاملا درسته ، ممنونم❤️

متاسفانه در تمام ادیان افرادی وجود دارن که از مرز خارج میشن و با تندروی یا کند روی بین خودشون و بقیه مخلوقات خداوند دیوار میکشن🥺

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

😍😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
چه متن یادداشت شده قشنگی توی کاربریتون هست :)

چشماتون قشنگ میبینه😍

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خوشبحال شما دیگه اینجا حس غربت نداری یسری برای احترام به شما یسری بیشتری برای اینکه فک میکنن باکلاسه ...

عزیزم❤️درسته

البته ی هودی ها خیلی رسم و رسوم متفاوتی دارن و خیلی کسیو بین خودشون راه نمیدن ، همین باعث شده ناشناخته بمونن چه در ایران و چه در تمام دنیا کسی اطلاع زیادی ازشون نداره

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

درسته هر کس دین خودش رو داره در ایران قدیم و جدید هم مسیحی وجود داشته ولی خب این مسئله اشتباهه که دی ...

بله پیامبران همه ادیان ، فرستاده های خداوند آسمانی هستن و هر کدوم به اومدن بعدی بشارت داد.

مهم نیست چه دینی داریم ، مهم اینه توی همون مسیر از روح خودمون مراقبت کنیم

بله پیامبران همه ادیان ، فرستاده های خداوند آسمانی هستن و هر کدوم به اومدن بعدی بشارت داد.مهم نیست چ ...

آفرین عزیزم. روشنفکر واقعی بالاخره تو سایت دیدم🌺

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
آفرین عزیزم. روشنفکر واقعی بالاخره تو سایت دیدم🌺

لطف دارید شما🌸

عزیزم پیشاپیش کریسمستون مبارک باشه😍 فرق کریسمس و سال نو چیه؟ من فک میکردم یکی هستن

نه عزیزم کریسمس تولد مسیح مقدسه و سال نو با فاصله ۷ روز ازش قرار داره و هیچ ربطی به کریسمس نداره❤️

خوشبحال شما دیگه اینجا حس غربت نداری یسری برای احترام به شما یسری بیشتری برای اینکه فک میکنن باکلاسه ...

این عدم همراهی با برخی یهودیان غالبا به خاطر سوء رفتار های خودشونه که دافعه ایجاد کردن و فرصت آشنایی مردم دیگه رو با دینشون نمیدن

نه فقط برای مسلمان ها بلکه برای همه مردم

قطعا در داخل ایرانی یهودیان محترمی هم وجود دارن اما این حس و امواج منفی موجب عدم ارتباط با اون ها شده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی