2777
2789
عنوان

💘استقبال از کریسمس💘

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 86 پست

سلام 

راستش من یک بار رفته بودم اکران یک فیلم مستند درباره ی یک شخصصیت ارمنی با کارگردان مسلمان

درمورد یک شخصیت ارمنی معروف در شهر رشت که اسمش یادم رفته

روبرت صافاریان منتقد مشهور ارمنی اونجا بودن

از زبان ایشون شنیدم که ارامنه ی ایران هرگز عید نوروز رو جشن نمیگیرن 

یعنی حتی عید باستانی ایرانی ها که ربطی به مذهب نداره 

پس تعجبی نداره اگر تزئینات کریسمس در خیابانها نیست

این یک مساله ی دوطرفه هست

بااحترام

سلام راستش من یک بار رفته بودم اکران یک فیلم مستند درباره ی یک شخصصیت ارمنی با کارگردان مسلماندرمورد ...

سلام دوست عزیز 

من نمی‌دونم ایشون با چه طیف فکری بوده 

در تمام اقوام و مذاهب افراد تندرو وجود دارن 

من هم خودم و هم همسرم ارمنی هست و هیچ یک از اقواممون عید نوروز رو بی اهمیت نمی‌دونن...

هم نوروز ، هم یلدا هم چهارشنبه سوری.

در بین مسلمان ها بسیاری بقیه ادیان رو کافر می‌دونن و بسیاری هم احترام میذارن

نمیشه همه رو با یک دید نگاه کرد 

در کل این تعریف غلطیه و مقصر اون دوست عزیز ارمنی بوده

موفق باشید❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیز من نمی‌دونم ایشون با چه طیف فکری بوده در تمام اقوام و مذاهب افراد تندرو وجود دارن من ...

واقعیت اینه که آقای صافاریان درمورد کل ارامنه صحبت کرد نه درمورد طیف خاصی 

واقعا اشتباه از طرف ایشون بوده و بنده بی تقصیرم

واقعیت اینه که آقای صافاریان درمورد کل ارامنه صحبت کرد نه درمورد طیف خاصی واقعا اشتباه از طرف ایشون ...

ببینید شما اگر عید نوروز به ارمنستان سفر کنید شاهد زیباترین جشن ها هستید که حتی توی ایران برگزار نمیشه 

تازه اونا خودشونو ایرانی نمی‌دونن

ما که خودمونو ارمنی ایرانی میدونیم حماقته اگر نوروز و جشن های باستانی مونو محترم ندونیم

می‌دونم عزیزم متاسفم بخاطر این آقا که نظر خودشو به کل جمعیت ارمنی ربط داده❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

ببینید شما اگر عید نوروز به ارمنستان سفر کنید شاهد زیباترین جشن ها هستید که حتی توی ایران برگزار نمی ...

خواهش میکنم 

اصلا قصد ناراحت کردنت رو نداشتم این آقا من و عده ی زیادی از افراد سالن رو به اشتباه انداخت و واقعا فکر میکردم الان از حرعش دفاع میکنی

یه مطلب دیگه هم میخواستم برات توضیح بدم که کارم تموم بشه میام🌸

خواهش میکنم اصلا قصد ناراحت کردنت رو نداشتم این آقا من و عده ی زیادی از افراد سالن رو به اشتباه اندا ...

نه عزیزدلم چرا ناراحت بشم ❤️

همزمان با تولد مسیح

نه عزیزم سال نو با کریسمس فرق داره 

کریسمس میلاد مسیحه مقدسه و ۲۵ دسامبر یا ۶ ژانویه اس

ولی سال نو ۱ ژانویه اس و ربطی به کریسمس نداره❤️

نه عزیزم سال نو با کریسمس فرق داره کریسمس میلاد مسیحه مقدسه و ۲۵ دسامبر یا ۶ ژانویه اسولی سال نو ۱ ژ ...

یعنی سال نو کلا ربطی به کریسمس نداره؟ 

یعنی اینکه کریسمس رو جشن میگیرین فقط به مناسبت میلاد عیسی مسیحه؟ 

و بحث سال نو جداس درسته؟ 

چه جالب نمیدونستم، فکر میکردم هر دو باهمه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یعنی سال نو کلا ربطی به کریسمس نداره؟ یعنی اینکه کریسمس رو جشن میگیرین فقط به مناسبت میلاد عیسی مسیح ...

کریسمس یک جشن مذهبیه و آداب دینی هم داره و فقط برای مسیحی هاست

ولی سال نو میلادی برای همه مردمه و در روز هفتم کریسمس برگزار میشه و اصلا مربوط به کریسمس نیست

بله اکثر مردم فکر میکنن اینا یک مفهوم رو دارن🥰

مسلمونم ولی این عید قشنگ بهت تبریک میگم

من مسلمون کریسمس جشن نمیگیرم

ولی قطعا برای میلاد حضرت مسیح خوشحالیم و تبریک میگیم

مسیحی ها کافر نیستن ادیان ابراهیمی هستن

مسلمانان و مسیحیان هیچ مشکلی باهم ندارن

ما حتی شهدای مسیحی هم داریم

کریسمس به شما و همه مسیحیان عزیز مبارک

چه خوبه که هستین❤️

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 

مسلمونم ولی این عید قشنگ بهت تبریک میگممن مسلمون کریسمس جشن نمیگیرمولی قطعا برای میلاد حضرت مسیح خوش ...

شما خیلی لطف دارید خانم زیبا 

بهترین ها براتون اتفاق بیوفته عزیزم 

ما همون هموطن هم هستیم فارغ از دین و مسلکمون ❤️

شما خیلی لطف دارید خانم زیبا بهترین ها براتون اتفاق بیوفته عزیزم ما همون هموطن هم هستیم فارغ از دین ...

برای شما هم همینطور❤️

دقیقا همینطور ما هممون ایرانی هستیم💚🤍❤️

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 

۲۵ دسامبر یعنی ۵ دی

کیلیلیلی عیدتون مباااارک 

میلاد حضرت مسیح به ماهم مبارک😍

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

مبارکه ❤️

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤