2777
2789
عنوان

💘استقبال از کریسمس💘

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 50 پست
من همهههههه مناسبتای غربی و ایرانی رو که بتونم جشن میگیرم و دوست دارمبنظرم برای شاد بودن نباید دنبال ...

دقیقا هدف همه این ها شاد بودن و آرزوی خوب کردن برای هم دیگه هستش🥰

شما خیلی خانم خوش ذوقی هستی عزیزم در پناه خدا باشی❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میلاد حضرت مسیح علیه السلام و سال نو بر شما مبارک هموطن عزیز،من مسلمان شیعه هستم ولی به شخصه خیلی به ...

علیه السلام ؟؟؟؟؟

چرا این طوری ..

تبریک می گم عزیزم بهت ♥️♥️♥️

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

تولد حضرت مسیح و سال نو میلادی را به تمام مردم دنیا خصوصا مسیحی های عزیز نی نی سایت تبریک میگم 

من هر بهانه ای که برای جشن و شادی عده ای از مردم دنیا باشد را دوست دارم و توی خونه یک جشن یا دورهمی کوچک می گیرم و به نظر خودم اشکال نداره با شادی بقیه شریک باشیم 

سال خوبی پیش رو داشته باشید 🎄🌹🍪🥧🎄🎉♥️

بله پیامبرن چه اشکالی داره مورد سلام و درود قرار بگیرن؟

فکر می کنم این القاب کمی هم عرفی هستن مثلا نمی گیم حضرت محمد علیه السلام می گیم صلوات الله و.... یا به حضرت فاطمه می گیم سلام الله ... چیزی که شما گفتین و اولین بار می‌شنوم برام عجیب بود 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

گلم کدوم کشورها رفتی تا حالا؟

ارمنستان ، گرجستان ، فرانسه ، واتیکان ، ترکیه و لبنان عزیزم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

تولد حضرت مسیح و سال نو میلادی را به تمام مردم دنیا خصوصا مسیحی های عزیز نی نی سایت تبریک میگم من هر ...

قربون شما 

امیدوارم سال خوبی برای تمام جهان باشه❤️

علیه السلام ؟؟؟؟؟چرا این طوری ..تبریک می گم عزیزم بهت ♥️♥️♥️

ممنونم خانم عزیز🌹❤️

فکر می کنم این القاب کمی هم عرفی هستن مثلا نمی گیم حضرت محمد علیه السلام می گیم صلوات الله و.... یا ...

خوب من اگر میگفتم حضرت مسیح صلوات الله که عجیبتر میشد،برعکس شما من علیه السلام زیاد دیدم برای حضرت مسیح بکار ببرن ولی شما میگی نشنیدم،بیشتر برای ادای احترام بیشتر این جملات استفاده میشه دیگه،حالا اینکه شما برای نشون دادن احترامت چه جمله ای به کار ببری یا با چه زبونی خیلی مهم نیست به نظرم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
چقد از شما و تاپیکت حس ارامش و ارومی گرفتم نمیدونم چرا😂😂

عزیزم خیلی خوشحال شدم🥹❤️