2777
2789
عنوان

💘استقبال از کریسمس💘

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 50 پست
بلههههه صددرصد ما آبادان خیلی مسیحی داریم ناقوس موقع تولد مسیح به صدا درمیارن دعا میخونن خیلی آدم ها ...

دقیقا همینطوره 

این از خوبی خودتونه❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم سرشار از خوبی باشه زندگیت

از دیرباز ایران باستان تا الان همه اقوام و همه دینها رو کنار خودش جا داده و همه مسالمت‌آمیز کنار هم زندگی کردن چون ما ایرانی هستیم در درجه اول و بعد بر اساس دین و خانواده و شهر و کار و....تعریف میشیم 

خود من که مسلمونم عاشق رنگ قرمز و درخت کریسمسم درسته تاحالا جشن نگرفتم ولی هربار جوش و خروش کشور های اروپایی برای این جشن میبینم به وجد میام(تو ایران دین اقلیت هست خارج اکثریت)

اگه شرایط مالی مساعد شد میتونی کریسمس روسیه هم بری مسکو انگار خیلی زیباست 

تیکه تیکه از سفر حنا و چند جهانگرد ایرانی دیدم لذت بردم

امیدوارم سرشار از خوبی باشه زندگیتاز دیرباز ایران باستان تا الان همه اقوام و همه دینها رو کنار خودش ...

قربون شما 

مسکو بیشتر ارتودوکس هستن و هفت ژانویه جشن میگیرن ❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

پیشاپیش سال نو مبارکت باشه عزیزم

سپاسگزارم عزیزم❤️

فدات عزیزم دعامون کن

حتما عزیزم ، شماهم همچنین 

برای همه هموطن هام دعا میکنم🫂

عه ممنونم که گفتی من این نمیدونستمولی خیلی خوشگله همه جادر هرحال سلامت باشی همیشه آمین

خواهش میکنم 

شماهم زندگی ای پر برکتی و ثروت و سلامتی داشته باشید خانم❤️

میلاد حضرت مسیح علیه السلام و سال نو بر شما مبارک هموطن عزیز،من مسلمان شیعه هستم ولی به شخصه خیلی به ...

سپاسگزارم عزیزم 

امیدوارم خداوند اسمانی ندای قلبتونو برآورده کنه❤️

من همهههههه مناسبتای غربی و ایرانی رو که بتونم جشن میگیرم و دوست دارم

بنظرم برای شاد بودن نباید دنبال بهانه گشت 

چه کریسمس باشه چه هالووین و چه عید نوروز 😍😍😍

اینستاگرام من: me_in_netherlands