2777
2789
یکی از همکلاسیام گفت ۲۳ آذر پیش مفرد عمل کرده ۸۰ ملیون من خودم دوسال پیش ۱۶ ملیون خیلیم راضیم

بینیش چطوری بود واقعن ۸۰ میلیون؟ مگه میشه؟ بینی شما گوشتی بود چطوری بود؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از همکلاسیام گفت ۲۳ آذر پیش مفرد عمل کرده ۸۰ ملیون من خودم دوسال پیش ۱۶ ملیون خیلیم راضیم

۸۰ میلیون که دیگه نبوده داشته برای کلاسش میگفته هزینش انقدرم دیگه بالا نیست حالا خودم زنگ میزنم به مطب اونجام میپرسم

بینیش چطوری بود واقعن ۸۰ میلیون؟ مگه میشه؟ بینی شما گوشتی بود چطوری بود؟

یکم گوشتی بود بینیش 

نمیدونم اون اینطور بهم گفت ، قبل ۲۳ ام گفت عمل دارم پرسیدم پیش کی گفت مفرد ۸۰ ملیون:/ 

من استخونی بودم

همکلاسی من ۲۰ تومن عمل کرد همه جا میگفت ۵۰ تومن ولی چون فامیل بود و یواشکی به یکی گفته‌ از اشناهاش گفته بود ارزون عمل کرده و گفته گرون عمل کرده برای کلاسش همه فهمیدن

۸۰ میلیون که دیگه نبوده داشته برای کلاسش میگفته هزینش انقدرم دیگه بالا نیست حالا خودم زنگ میزنم به م ...

حالا مفرد گرون هست ولی فکر نکنم انقدر 

اره بابا 😑نمیدونم چرا انقدر چسی میان من خیلی از این رفتار بدم میاد 

حالا مفرد گرون هست ولی فکر نکنم انقدر اره بابا 😑نمیدونم چرا انقدر چسی میان من خیلی از این رفتار بدم ...

دکتر خوب سراغ نداری با قیمت مناسب پیجشو بفرستی قیمتشو گفت کلن ناامید شدم

حالا مفرد گرون هست ولی فکر نکنم انقدر اره بابا 😑نمیدونم چرا انقدر چسی میان من خیلی از این رفتار بدم ...

از ۷۰ میلیون شروع میشه چخبره مگه سر گردنس🫥🫥🫥

😐چقدر کار چیپ و زشتی خب که چی اخه

کلن خانوادتن ندید و بدید و عقده ای بودن مثلن میخواست عمل کنه مادرش از قبل جلو هممون میگفت یا کلن کاری میخواستن بکنن جلو همه میگفتن عقده دیده شدن داشتن دخترشم اندازه کله من دماغ داشت الانم اسمشو عوض کرده اسمشم خیلی بد بود الان یه اسم ناناز گذاشته خودشو کلن گم کرده 🫥🫥🫥انگار دختره شاهه