2777
2789
عنوان

شیر خشک چی بدم کیا بلدند مشکل منو حل کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من همینجور بودمن شیرخشک های زیادی امتحان کردم و آخرش بهش آپتامیل دادم دارو واسه معده هم متخصص ا ...

یعنی رفلاکس پناان داشت و اپتامیل معمولی دادی ؟منم اپتامیل فعلا نسبت به بقیه شیر خشکا بیشتر ساخته ولی کش و یوس داره خوابشم سبکه 

عزیزم چرا اینقدر مارک شیرخشکشو عوض کردی؟؟؟؟اشتباهت همینه.باید تحت نظر دکتر باشه.ببلاک شیرخشک خوبیه.فقط چون رفلاکس داره فکرکنم همون ar را باید بدی.ولی به حرف ما نباش.ببرش یه متخصص اطفال خوب و طبق نظر دکتر باش.عوض کردن مارک شیرخشک خودش باعث میشه که بدتر دل درد بشه 

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
یعنی رفلاکس پناان داشت و اپتامیل معمولی دادی ؟منم اپتامیل فعلا نسبت به بقیه شیر خشکا بیشتر ساخته ولی ...

ریفلاکس پنهان و آشکار و ...😣

احتمالا تو خواب اسید معده اش میاد بالا که خواب عمیقی نداره 

نذار یبوست بگیره 

اگه شکمش خوب کار کنه ریفلاکسش بهتر میشه

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)
ریفلاکس پنهان و آشکار و ...😣احتمالا تو خواب اسید معده اش میاد بالا که خواب عمیقی نداره نذار یبوست ب ...

وقتی بالا نیاره و اسید معده بزنه بالا میشه رفلاکس پنهان شکمش هر ۴ الی۵ روزه کار میکنه

خود دکتر عوص میکرد

چه دکتری بوده.چطور اینقدر مارک عوض کرده اونم توی ۲ماه.بچه زبون بسته.همون مارکی که میگی بهتر بهش میسازه رو بده.فکرکنم بچه ات باید داروی رفلاکس بخوره.دیگه مارک شیرخشکشو عوض نکن.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم