2777
2789
عنوان

خانم ها یه ظرفشویی مارک خوب چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 30 پست
الان راضی ازش برا شستشو روزانه؟؟میگم مث لباسشویی باید حتما تا یه حدی پر باشه تا بشه روشنشون کرد؟؟

اره راضیم

نصفه هم میشه شست

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانومی یه سوال دارم من تازه خریدم ولی لیوانیکه توش چای خوردیم قشنگ نمیشوره دلیلشو میدونی؟

حتما به خاطر قرص یا پودری هست که توش میزاری اصلا عیر از فینیش چیزی واسش استفاده نکن روغن جلا و نمک هم همین برند باشه

حتما به خاطر قرص یا پودری هست که توش میزاری اصلا عیر از فینیش چیزی واسش استفاده نکن روغن جلا و نمک ه ...

مارک فینیش میگیرم البته ژل استفاده میکنم فقط لیوانو تمیز نمیشوره بقیه خوبه

چرا ال جی نخریم؟

خواهرشوهرم خودش بوش داره عالیه ۱۶ ساله داره استفاده میکنه برای شمال چون خیلی ام اونجا مهمون بازی داره رفت ال جی گرفت تازه ام خریده همیشه قاشق چنگالا رو کثیف میده بیرون اصلا تمیز نمیشوره

مارک فینیش میگیرم البته ژل استفاده میکنم فقط لیوانو تمیز نمیشوره بقیه خوبه

قرص استفاده کن شاید اصل نیست، منم یه بار گرفتم اصلا خوب نمیشست فینیش استرالیا خوب نیست بارکدش رو بزن فینیش ترک عالیه

چن نفره است برا شما

16، یک روز در میان روشن میکنیم همیشه هم پره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چرا ال جی نخریم؟

خواهر منم الجی داره خوب نیست،کندی یا زیروات بخر عالیه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!