2777
2789
عنوان

هماتوم 38 میلی لطفا بیایید

123 بازدید | 33 پست

سلام من هفته ۱۷ بارداریم هماتوم دارم امپول رقیق کننده و اسپرین داده بهم دکتر شیافم میذارم خون ریزی هم ندارم زیادم نمیتونم کامل استراحت مطلق باشم کسی بوده دفع یا جذب کنه مث شرایط من باشه خیلی نگرانم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوتا بارداریم داشتم یکی بالای ۹۰درصد یکی ۲۰تا۳۰درصد هردو جذب شد البته دومی رو تو ان تی گفتن شبیه هماتوم نیست بیشتر شبیه جنینه انگار دوقلوبوده یه قلش رشد نکرده بااین حال جذب شد،آمپول نزدم فقط شیاف 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
من هماتوم داشتم ولی فقط بهم شیاف داد و خیلی روی استراحت تاکید کرد که هماتوم جذب شد ولی هم دکتر سونوگ ...

استراحت چطور داشتید اخه من گاهی پامیشم خورده کارا رو میکنم 

الان پاشدم یکم یخچال تمیز کردم استرس گرفتم😭😭

آخه عزیزم الان وقت یخچال تمیزکردنه اونم باهماتوم؟یه مدت بیخیال تمیزکاری بشید ان شاءالله هیچی نمیشه دکترمن میگفت ازهماتوم بدتر برای مادروجنین استرسه پس استرس نگیر بایکبارپاشدن هیچی نمیشه به لطف خدا

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...