2777
2789
عنوان

اگر جای من بودید چیکار میکردید😕🥺🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 59 پست
من یکیو میشناسم کارش خوبه قبلا خودم پیششون گرفتم

یعنی میگه بهم میرسیم یا نه؟ 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا میگه بختتون باهام هست اگه ازدواج کنین جدایی هست یا نه خوبه یا بد

میشه معرفی کنی

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

شمارشون برات تو شخصی میفرستم

مرسی عزیزم

قطعا اولی

چون وقتی اخلاق نداشته باشه علاقه از بین میره

اخلاق داشته باشه علاقه بوجود میاد

سادیسم ندارم که  بخاطر دلم با یکی ازدواج کنم که مغز و روح و روانم رو بخوره

از قدیم گفتن عاشقی سوزی داره یک 45 روزی داره

وقتی چند سال از زندگی بگذره اینقدر مشکلات زیاد هست که فقط یک همراه میتونه بهت برای ادامه کمک کنه .دیگه بعد از چند سال اون تب و تاب دوست داشتن وجود نداره.

عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن

دخترم..برای ازدواج کافیه بدت نیاد از طرف..بعدا با محبت دلتو به دست می یاره..چند جلسه صحبت کن و عجله ...

خیلی ممنونم چشم🥲🧡♥

قطعا اولیچون وقتی اخلاق نداشته باشه علاقه از بین میرهاخلاق داشته باشه علاقه بوجود میادسادیسم ندارم ک ...

دقیقا درستش همینه 🥲👌🏻

ممنونم♥

مرسی عزیزم

سلام

شماره ای که کاربر 83ستاره83 بهتون دادن به من هم میدین؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامشماره ای که کاربر 83ستاره83 بهتون دادن به من هم میدین؟

سلام عزیزم برای گزارش یا واقعی میخواید🙄

سلام عزیزم برای گزارش یا واقعی میخواید🙄

ایشون آشنا هستن می خواستن ببینم همون که فکر می کنم هست یا نه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.