2777
2789

ساعت هفت صبح هنوز هوا تاررررریکه و تازه خورشید داره طلوع میکنه، اصلا حس بلند شدن نیستتتتت از بس تاریکههه🤦🏻‍♀️

👌🏻

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر سال پاییز زمستون ساعت همین بودهفقط نیمه اول سال میرفته جلو

۳۰ شهریور می‌رفت عقب دیگه پاییز و زمستون ساعت اداری روشن تر بود هوا ،اخه من یاد ندارم طلوع خورشید ساعت هفت صبح بوده 😵‍💫😵‍💫

۳۰ شهریور می‌رفت عقب دیگه پاییز و زمستون ساعت اداری روشن تر بود هوا ،اخه من یاد ندارم طلوع خورشید سا ...

عزیزم اون عقب رفتن به خاطر این بود که اول فروردین یکساعت کشیده بودن جلو 

پاییز و زمستون تغییری نمیکرد

عزیزم اون عقب رفتن به خاطر این بود که اول فروردین یکساعت کشیده بودن جلو پاییز و زمستون تغییری نمیکرد

بله میدونم .

تاجایی که من اطلاع دارم اصلا اصل جلو و عقب کردن ساعت ها تو ایران بخاطر این بوده که بیشتر از روشنی روز استفاده کنن و انرژی کمتر مصرف بشه.. خب الان دیگه اینطور نیست و این کار دیگه شهریور انجام نشده که ساعت بیارن عقب یعنی فروردین که کشیدن جلو دیگه نیاوردن عقب

و الان ساعت هفت صبح که طلوع آفتابه در واقع ساعت ۶ صبح اون موقع میشه ، هوا زودتر روشن میشده

بله میدونم .تاجایی که من اطلاع دارم اصلا اصل جلو و عقب کردن ساعت ها تو ایران بخاطر این بوده که بیشتر ...

الان دو ساله که اول فروردین ساعت رو جلو نمیکشن که متعاقبا اخر شهریور عقب بکشن

یعنی از اول تا آخر سال ساعت تغییری نمیکنه که اشتباه ترین کار ممکن هم هست . 

اینکه الان هفت صبح تازه خورشید طلوع میکنه طبیعی و ربطی به تغییر ساعت نداره 

تابستونه که ساعت 5 صبح هوا روشنه و همه دنیا برای اینکه از روز بیشتر استفاده کنن ساعت رو شش ماه بهار و تابستون میکشن جلو،