2777
2789
عنوان

با این عکس موافقین❓❓❓

109 بازدید | 18 پست

اگه کیفیتش اومده پایین باید بگم دختره توی تصویر پایین سرو صورتش کبود و زخمیه و توی تصویر بالا یه خانواده شاد

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خدایی منکه قبول دارم پسرا کسیو ک واقعن بخان خوشبختش میکنن اما دخترا نسبت ب کسی ک علاقه مند کلی آسیب میببنن😭

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

مگه زورکی ازدواج میکنن با هم ؟ منظورم اینه که وقتی پسرا با کراششون ازدواج میکنن ، حتما اون دختر هم پسر رو پسندیده که زنش شده ، یعنی پسره هم کراش دختره بوده ، یعنی اونجا هم دختره با کراشش ازدواج کرده پس فرقی با حالت دوم نداره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اینو دیدم😂تا حدودیما دخترا اکثرمون رو پسر خشن و مغرور و تا حدودی لاشی کراش میزنیم

اره ما از روی ظاهر انتخاب میکنیم و ضربه میخوریم 😂👍

توی دیدن عیب ها هم کور میشیم 

پسرا منطقی تر انتخاب میکنن🔪

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

واسه همینم میگن"دخترا با کسی ازدواج کنید که عاشقتونه،نه کسی که عاشقش هستید"

جمله قشنگی بود 👍

اره خدایی منکه قبول دارم پسرا کسیو ک واقعن بخان خوشبختش میکنن اما دخترا نسبت ب کسی ک علاقه مند کلی آ ...

پیشونی منو کجا مینشونی😢