2777
2789

بچه ها این امکان وجود داره که مثلا بردار شتاب بزرگتر از بردار نیرو باشه؟

پ.ن: هر چی شکل تو کتابم دیدم ازش کوچیکتر بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شتاب میتونه بزرگتر از نیروی وارد شده باشد، اما این بستگی به جرم جسم دارد. طبق قانون دوم نیوتن، شتاب برابر است با نیروی خالص تقسیم بر جرم (F = m * a). بنابراین اگر نیروی خالص بزرگ باشد و جرم جسم کوچک باشد، شتاب می‌تواند بزرگتر از نیروی وارد شده به نظر برسه

من که امشب جغد خواهم بود🙃😅فردا امتحان

دبیرستان؟

من دانشجوعم.

استادش سر کلاس نیومده تا حالا

قبلانم فیزیک نداشتم کلا صفرم

شانسی باید بزنم ولی تشریحی ها چییی خدااا

بی خیال بزار همه برن
شتاب میتونه بزرگتر از نیروی وارد شده باشد، اما این بستگی به جرم جسم دارد. طبق قانون دوم نیوتن، شتاب ...

اهان ممنون . مطمئن هستید ؟

اخه من هر چی شکل نگاه میکنم انگار یه حد خاص داره و مثلا‌ شتاب تا یه حدی میتونه بردارش به نیرو برسه ولی کامل بهش نرسیده یا ازش بزرگتر نشده 

دبیرستان؟من دانشجوعم.استادش سر کلاس نیومده تا حالاقبلانم فیزیک نداشتم کلا صفرمشانسی باید بزنم ولی تش ...

آره من دبیرستان هستم حداقل مباحث مهم بخونید بهترین نمره ممکن تو بازه زمانی کم بگیرین

[QUOTE=365388503]اهان ممنون . مطمئن هستید ؟ اخه من هر چی شکل نگاه میکنم انگار یه حد خاص داره و مثلا‌ شتاب تا یه 

یک مثال ساده بزنیم:

فرض کن یک جسم با جرم ۱ کیلوگرم داریم. حالا اگر نیرویی به اندازه ۱۰ نیوتن به این جسم وارد کنیم، طبق قانون دوم نیوتن می‌توانیم شتاب را محاسبه کنیم:

\[ a = \frac{F}{m} = \frac{10 \, \text{N}}{1 \, \text{kg}} = 10 \, \text{m/s}^2 \]

حالا فرض کن که ما یک جسم دیگر با جرم ۰.۱ کیلوگرم داریم و همان نیروی ۱۰ نیوتن را به آن وارد می‌کنیم:

\[ a = \frac{F}{m} = \frac{10 \, \text{N}}{0.1 \, \text{kg}} = 100 \, \text{m/s}^2 \]

در اینجا می‌بینیم که شتاب جسم دوم (با جرم کمتر) بسیار بیشتر از شتاب جسم اول است، حتی اگر نیروی وارد شده یکسان باشد. این نشان می‌دهد که شتاب می‌تواند بزرگتر از نیروی وارد شده باشد، به شرطی که جرم جسم کوچک باشد.