2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۶ ماه گذشته و یک ماهه ازدواج کردهولی من اصلا خوب نشدم چطور میشه اون خوشبخت برشه و من دنیا رو سرم خرا ...

خوشبخت چیه بره بدرک یکجور بدبخت میشه بیا و ببین

حق داری ۶سال عمرت گذاشتی پای یه موجود بی عرضه جوگیر ک تا یکم ارتقا پیدا کرد ولت کرد 

۶ ماه داری برای چی زجه میزنی؟ ۶ سالم عمرت پاش هدر دادی ۶ سال دبگخ هم لابد میخوای گریه کنی؟ ناراحتی که چی نگرفتت بدبختت نکرد ؟

الان باهاش ازدواج مبکردی خوب بود؟

خوشبختی چی کشک چی ازدواج چی

ایشالله بهترین خواستگارها برات میاد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بین اگه پسر خوبیه و مطمعنی حرفش راسته چرا باهاش ازدواج نمی‌کنی ؟!باور کنی ذوقی که برای رسیدن بهم دار ...

پسر احساسی ای هست اما خب الان داداشش عقد کرد فک کنم شرایط گرفتن ی عقد دیگه ندارن . مامانم میگه درستو بخون و ب ی جایی برس و برو عمل کن ( البته این عملش نظر خدمه ) و بعد با ی کیس بهتر ازدواج کن 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خوشبخت چیه بره بدرک یکجور بدبخت میشه بیا و ببینحق داری ۶سال عمرت گذاشتی پای یه موجود بی عرضه جوگیر ک ...

۵ سال دوست بودیم چندماه هم صیغه بهم گفت نمیخامت

شنیدم با همکارش ازدواج کرده.

قلبم تیکه تیکه کرد.خدا ازش نگذره

غرورم جلو همه شکست😭😔

برای من یکسال و پنج ماه هست تا دوسال صبر کنم بنظرتون یا ول کنم همین الان البته منم دنبال ازدواج نیست ...

هیچ حرفی از ازدواج نمیزنه؟

این جور آدما خطرناکن

یهو ول میکنن میرن

چون ته‌ همه رابطه ها ازدواجه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

وقتی آدمی هستی وابسته میشی بهتره نگی برای سرگرمی میخوایش سرگرمی ۴ ماه نهایت ۶ ماه نه نزدیک به دوسال

اخه وابستگی ازین نظر ک من هیچکسو ندارم و طبیعیه وقتی ی آدم بیاد وابسته همون میشم حالا چ دختر چ پسر منظورم وابستگی ای از نظر تنهایی هست 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

۵ سال دوست بودیم چندماه هم صیغه بهم گفت نمیخامتشنیدم با همکارش ازدواج کرده.قلبم تیکه تیکه کرد.خدا از ...

حق داری حق داری ولی جوری نکن فکر کنن چون از دستش دادی ناراحتی بخاطر عمر و شخصیتت ناراحتی

چرا نمیتونی رها کنی تا کی میخوای غم بخوری بابت این موضوع

۶ سال از عمرت رو هدر داد الانم رفته از زندگیت همچنان داره زندگیت رو جهنم میکنه ولش کن ببند این ماجرا رو

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اخه وابستگی ازین نظر ک من هیچکسو ندارم و طبیعیه وقتی ی آدم بیاد وابسته همون میشم حالا چ دختر چ پسر م ...

منم همینو میگم که 

وابسته میشی هدفی که داشتی (برای سرگرمی بری تو رابطه) کنسله 

خب پس اپن بدبخت میشه تو راحت شدی

ایشاالله دوتاشون بمیرن من هر روز آه و نفرین میکنم اون پسر باید تیکه تیکه بشه چقدر منو اذیت کرد بهم تهمت زد صدای شکستن دلم شنیدم خدااااا دیدی که خدایا ازش نگذره

هیچ حرفی از ازدواج نمیزنه؟این جور آدما خطرناکنیهو ول میکنن میرنچون ته‌ همه رابطه ها ازدواجه

چرا خیلی میگه ازدواج کنیم ولی نمیاد خاستگاری . مثلاً قبلاً گف عید میام اما بعدش گف ی مشکلی پیش اومده بعد نیومد حتی مثلا ب شوخی ما سر ی جریانی اسم پسر انتخاب کردیم برا خدمون اون هی میگه پسرمون براش اینکا کنیم اونکر کنیم 

چه عملی ؟؟,پس با پسره کات چون اگه دوسش داشتی منتظر یع مورد مناسب تر بنبودی

دوسش دارم اما بیشتر وابسته ام . عمل های زیبایی