2777
2789
عمه ها مادرشوهر ای خوبی میشن برعکس خاله ها ولی من. کلا ترجیحم این بود از بیرون خانواده ازدواج کنم

هر کی عروس عمه شد سرخ و سفید و پنبه شد ( یا میگن ایشالا عروس عمه شی سرخ و سفید و پنبه شی ) 

هر کی عروس خاله شد سوخت و سیاه جزغاله شد ( یا میخولن یکیو به شوخی نفرین کنن میگن ایشالا عروس خابه شی سوخت و سیاه جرغاله شی ) 

هر کی عروس دایی شد گل وقت قالی شد 

هر کی عروس عمو شد خاک روی جارو شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا با ازدواج فامیلی مشکل دارم بخاطر مساعل ژنتیکی چون حتی اگ بچه بی مشکل بدنیا بیارن بازم نباید انتظ ...

منو شوهرم دختر دایی پسر عمه هستیم پسرم خیلی خوشگله هرجا میریم میگن ماشالله

سفید وتپلی چشاش عسلی موهاش بوره 

این حرفی ک گفتی رواز کجااوردی

تازه هوشش اینقدر خوبه معلمش میگه پسرت ریاضی خیلی سریعتراز بقیه یاد میگیره و توی کلاس نماینده شده ک ب بقیه بچه ها ریاضی رو یادبده

منم زیاد اوکی نیستم با ازدواج فامیلیولی این مقایسه ای که کردی غلطهالان تو غرب اصلا ازدواجی صورت میگی ...

اره تو غرب ازدواج صورت میگیره بااجازه شما😂 فعلا که ایران به خاطر مشکلات اقتصادی درصد ازدواج به شدت پایین اومده روابط آزادم بیداد میکنه فقط اینجا پنهانیه اونجا علنی 

نجس ترین ازدواج ازدواج فامیلیه چون از نظر ژنتیکی شبیه خواهر و برادرن

به نظر من ازدواج فاملی خیلی مزخرفه فقط تو ایران و افغانستان آزاده بقیه کشورا ممنوعه😂

در کشورهای عربی هم ازدواج فامیلی هست 

یک دسته کشورهای غربی یا اسیایی هم به خاطر مسیحیت ک دایره دوم خانواده رو محرم میدونه ازدواج صورت نمیگیره اگر هم کسی مقید نباشه به دلخواه میتونه با دایره دوم خانوادش ازدواج کنه 

ابه هیچ عنوان. اساس علمی نداشت گفته ی شماهوش و زیبایی هیچ ربطی به فامیل و غیر فامیل ندارهپدر و مادر ...

کل فامیل ما ازدواج فامیلی کردن انقددد دیدم که حد نداره

مامان بزرگ و پددبزرگم سر همین ازدواج فامیلی دوتا بچه پشت سر هم تو ۵ سالگی فوت کردن

دخترعموم با پسرخاله مادرش ازدواج کرد بچه اولش مشکل مغزی داره 

نمونه بارزش کولی های رومانی چون ازدواج فامیلی دارن همه چشماشون چپه برو فیلماشون ببین 

تو کل فامیلمون فقط اونایی که ازدواج غیرفامیل کردن بچه هاشون زیبا شدن بقیه بچه هاشون چهره های معمولی رو به پایین دارن 

برو تاثیر ازدواج فامیلیو تو ژن ها مطالعه کن بی دلیل نیست که تو بقیه کشورها این یجور تابو شده تو فیلمای جدید ترکیه هم ببینی راجع بهش صحبت میکنن 

داداش من با دختر خاله ام ازدواج کرده خیلی خوشبختن 

مهمترین مسیله تفاهم فرهنگی دارن و این خودش کلی خوبع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بستگی داره عمه ات چطور آدمی باشه و مامانت که زن داداشش میشه ازش راضی باشه یادنهمامانم من همییشه بهم ...

اولین باره میبینم یه زن ( به عنوان مادرزن ) از یه پسر ( به عنوان داماد ) چشم پوشی میکنه 

من دیدم و شنیدم ۹۰ درصدشون دختر خواهر شوهرشونو برای پسرشون نمیگیرن ولی با برادر همون دختر مشکلی ندارن و اگه بیاد دختر میدن تازه پسرمم میکشونن سمت خاندان خودشون 

کل فامیل ما ازدواج فامیلی کردن انقددد دیدم که حد ندارهمامان بزرگ و پددبزرگم سر همین ازدواج فامیلی دو ...

خوب شما ژنتون مشکل داره بخاطر اونه ک بچه های نرمال ب دنیا نمیارید

مشکلتونو چرا ب بقیه میچسبونید

باغریبه هم ازدواج میکنید حتما ازمایش ژنتیک بدید مشکل ژنتیکی دارید

و منی که با پسرعمم همو دوست داشتیم عمم به هر دری زد که نذاره و من چون تو‌ فامیل داشتم تابلو میشدم با اولین کسی که سر راهم سبز شد ازدواج کردم،سه ماه بعد به زور واسه اونم زن گرفتن،۱۰ ساله از این موضوع میگذره من فراموشش کردم ولی اون با ۲ تا بچه هنوزم رد نگاهش دنبال منه و تو‌ جمع به مامانش میگه تو نذاشتی من خوشبخت شم من زنمو دوست ندارم و من هر بار شرمنده روی اون خانم بی گناه میشم اما عمم عین خیالش نیست و منو دشمنش میدونه،پسرعمم بارها به زنش خیانت کرده و زن بدبختش مچشو گرفته و هنوزم آدم نشده

بلندترین فریاد من سکوت من است...
نجس تویی حرفتو مزه کن بعد بیااینجا زرتوپرت کن

وای میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره فعلا که شما داری بدون اطلاع حرف مفت میزنی و زر و پرت میکنی🤣

پس بگو چرا انقدر برا ازدواج فامیلی یقه جر میدی حالا شما کردی دلیل نمیشه خوب باشه😂😆

منو شوهرم دختر دایی پسر عمه هستیم پسرم خیلی خوشگله هرجا میریم میگن ماشاللهسفید وتپلی چشاش عسلی موهاش ...

همین دیگه 

همین ترتیب رو الآن گفتم دختر دایی پسر عمه ؛ اگه برعکس بود پسر دایی دختر عمه 😁 و پسره عاشق میشد مامان پسره میگفت اسم اون گدشت تلخ رو پیش من نیار