2777
2789

خشم ازش میادد خیلیی بخدا صبح تا شب فکرششم. امروز رفتم پیوییش گفتم خیلی ادم فرهنگی و با ادبیه داخل یه گپه یه ماهه زیر نظرش دارم بهش گفتم ازتون خشم میاد گفت شما ک منو نددیدید گفتم زیر نظرتون داشتم گفت خب الان من چی بگم گفتم فرصت بدید. خودمو ثابت کنم گفت عکس توونو بدیدد دارم. دیدم گففت الان وفت دررستونه و منم مشکل دارم گفتم مشکلاتتونو باهم حل میکنیم   گفتم یه جواب ب من بدید گفت چشم زینب خانم بعد گفت موفق باشید منم گفتم نکنه دلتون جایه دیگست گفت حتما😭😭بخدا دارم سکتع میکنم.. میگفت شما ت گروه باشید مثل بقیع رابطع خوب نیست منظورش. رل و اینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر زمنزمانه عوض شده قبلن دخترا ناز میکردن و دست نیافتنی بودن الان میرن پیشنهاد میدن که پسره اینجور ...

ابجی حضرت خدیجم. از پیامبر خوشش امده گفته ب ییکی ب ایشون بگن

بیخیال همه که قرار نیس از ما خوششون بیا بذار بره دنبال سلیقه عنش بگرده😂😂ب کسیم مستقیم ابراز علاقه ...

اجی عکس ک دادم گفت عالی و بعدشم این هعییی اجی گفتم  دلتون جایع دیگس گفت حتما یعنی کسی هس

اجی عکس ک دادم گفت عالی و بعدشم این هعییی اجی گفتم دلتون جایع دیگس گفت حتما یعنی کسی هس

عزیزم بیخیال

من از ۱۹ سالگی اولین بار تصمیم گرفتم دیت برم الان که ۲۸ سالمه شاید حدود ۱۰۰ بار کات کردم هنوز به شخص مورد نظر دست پیدا نکردم😂توام راه دراز در پیش داری باید ازین اتفاقات تجربه کنی تا بعد بدونی دفعه های بعد چجور رفتار کنی

اجییی باید چطور بفهممیی عاشق شدی

عشق وجود نداره فقط جذب یکی میشی مثلا عکساشو نگا میکنی بهش فکر میکنی قلبت میتپه و ازین چیزا😁 بعدش یارو گاو بازی در میاره از چشمت خودشو میندازه و تمام😂😂😂😂