2777
2789
عنوان

اگه موضوعی از همسرتون مخفی کردید بفهمه چی میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 43 پست
اونکه خودش الان تو جاده خاکیه ک

این جاده خاکیشه اتوبانش دیگه با دخترخالشه اونو دیگه تصمیم گرفتم برای سلامت روان خودم بیخیال بشم انگار اصلا چیزی نیست 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نچ نچ عجب باهاش حرفم زدی؟

سر دختر خالش نه اونم متاهله شوهر اونم یه پسرخاله دیگست کلا حساس میشه ولی رفتارشون خیلی با هم بده خیلیا اصلا اینجا بگم تاپیک خودم حذفه

چرا باید بد باشه؟

دوست پسر داشتن قبل همسر بده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ناراحت میشه همش میگه مگه من چیکار کردم که قابل ندونی؟یا مثلا مگه می‌خوام چیکارت کنم؟

با ناراحتیش هم بهم عذاب وجدان میده تا بگم 

یکی دو روز قهر می‌کنه 

بعد خودش بهم حق میده و خوب میشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

مرسی گلم من همیشه باهاش صادق بودم حتی رل قبلیم هم خودش میدونه ولی خودش مثلا راحت در مورد اکساش صحبت ...

خودشم تعریف میکنه؟

یا خدا!

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دوست پسر داشتن قبل همسر بده

بله درسته بده

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خودشم تعریف میکنه؟یا خدا!

منظورم دیگه میگه مثلا با فلانی اینجا اومدم فلانی این چیز دوست داشت اینجور چیزا 

منظورم دیگه میگه مثلا با فلانی اینجا اومدم فلانی این چیز دوست داشت اینجور چیزا

خوب چرا براتون تعریف میکنه؟ عجیب نیست؟‌‌

اصلا نباید ایشون تعریف کنه یا شما چیزی بگید.

حتی از نظر شرعی هم که رابطه غیر از ازدواج حرامه، گفته میشه حتی تو جلسه خواستگاری هم نگید یا از طرف مقابل نپرسید.

تموم شده‌و باید تموم بشه

شما که دیگه زن و شوهر هستید. 

خوب چرا براتون تعریف میکنه؟ عجیب نیست؟‌‌اصلا نباید ایشون تعریف کنه یا شما چیزی بگید.حتی از نظر شرعی ...

خودش ‌در جریان پارتنر قبلی و کات کردنه من هست کلا واسه اعتماد و صداقت اولش گفت مثلا این تعداد دوستی بوده این افراد ولی راحته مثلا همونجوری که در مورد رفیق پسرش مثلا تعریف میکنه خاطره میگه در مورد دوست دخترش میگه یا عکساش تو لپتاپ نشون میده اینا 

خودش ‌در جریان پارتنر قبلی و کات کردنه من هست کلا واسه اعتماد و صداقت اولش گفت مثلا این تعداد دوستی ...

به هر حال اصلا بوی خوبی نمیاد از این کارها

اصلا چرا عکسش تو لپ تاپش هست هنوز؟!

مگه متاهل و متعهد نیست؟

خواهر من با یه مشاور مشورت کنید حتما