مخفی هم نه مثلا به این صورت خودش اون موضوع رو چند بار اصرار و پرسیده باشه شما جواب نداده باشید بعدش خودش بگه برای من مساله ای نیست اصلا فقط میخواهم بدونم ولی باز شما هیچی نگید فقط بگید دوست ندارید در خصوصش صبحت کنید. بعدش به نوعی بفهمه چی میشه به نظرتون؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
مرسی گلم من همیشه باهاش صادق بودم حتی رل قبلیم هم خودش میدونه ولی خودش مثلا راحت در مورد اکساش صحبت ...
خودشم تعریف میکنه؟
یا خدا!
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
منظورم دیگه میگه مثلا با فلانی اینجا اومدم فلانی این چیز دوست داشت اینجور چیزا
خوب چرا براتون تعریف میکنه؟ عجیب نیست؟
اصلا نباید ایشون تعریف کنه یا شما چیزی بگید.
حتی از نظر شرعی هم که رابطه غیر از ازدواج حرامه، گفته میشه حتی تو جلسه خواستگاری هم نگید یا از طرف مقابل نپرسید.
تموم شدهو باید تموم بشه
شما که دیگه زن و شوهر هستید.
خوب چرا براتون تعریف میکنه؟ عجیب نیست؟اصلا نباید ایشون تعریف کنه یا شما چیزی بگید.حتی از نظر شرعی ...
خودش در جریان پارتنر قبلی و کات کردنه من هست کلا واسه اعتماد و صداقت اولش گفت مثلا این تعداد دوستی بوده این افراد ولی راحته مثلا همونجوری که در مورد رفیق پسرش مثلا تعریف میکنه خاطره میگه در مورد دوست دخترش میگه یا عکساش تو لپتاپ نشون میده اینا
خودش در جریان پارتنر قبلی و کات کردنه من هست کلا واسه اعتماد و صداقت اولش گفت مثلا این تعداد دوستی ...
به هر حال اصلا بوی خوبی نمیاد از این کارها
اصلا چرا عکسش تو لپ تاپش هست هنوز؟!
مگه متاهل و متعهد نیست؟
خواهر من با یه مشاور مشورت کنید حتما