2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 69 پست
۸ سال اختلاف سنی که همبازی نمیشه بهتر بود زودتر از اینا دست به کار میشدید

من اصلا به بچه دوم فکر نمیکردم الان که یه کم بزرگ شده و مرتب میگه به فکر افتادم ضمن اینکه دکتر زنان که رفتم کفت اگه تصمیم بارداری داری نهایت تا یکسال اینده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا به بچه دوم فکر نمیکردم الان که یه کم بزرگ شده و مرتب میگه به فکر افتادم ضمن اینکه دکتر زنان ...

در کل ۸ سال اختلاف سنی زیاد مناسب نیست 

انگار دو تا تک فرزند داری 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

دقیقا منم یه دختر ۸ساله دارم

اونم مدام میگه بچه بیار

میدونم ک فقط نوزادیشو دوستداره

وگرنه همبازی نمیشه براش

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من ۲۹ سالگی اقدام کردم همه جور آزمایش پ دکتری هم رفتیم ایرادی نبود اما تا۳۲ سالگی باردار نشدم البته دو بار شدم سقط مگشد بی دلیل حتی ژنتیک هم فرستادیم هیچ مسکلی نبود ۳سال تو اقدام بودم باید زود شروع کنی به اقدام  اگر میخوای

اختلاف سنیشون دیکه خیلی. زیاده 

همبازی. نمیشن

اون بجه دومم. محبت شمارو مبخواد

صرف اینکه. فقط. بدنیاش بیارید بدید دست. پرستار

بعد چون. داداشش هوس خواهر برادر کرده

بیخیال 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم