2777
2789
عنوان

انتی بیوتیک به بچم بدم یا نه

42 بازدید | 11 پست

دیروز تبش۳۸/۵بود و تغییری نمیکرد،بردم دکتر ترکیب استامینوفن و بروفن داد گفت بهش بده اگر اومد پایین که هیچ اگه نه چرک خشک کن شروع کن(گفت تبش ویروسی)

استامینوفن و بروفن ۱روزبهش دادم تبش قطع شد ولی الان ک دارو قطع کردم باز تبش داره میره بالا

ینی چرک خشک کن شروع کنم یا باز همون استا بدم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با استا و پروفن باید تا ۳ روز تب کنترل بکنی، اگر بیشتر از ۳ روز تب قطع نشد یا پایین نیومد میتونی آنتی بیوتیک شروع کنی، اگر ویروسی باشه آنتی بیوتیک کاری نمیکنه فقط مقاومت بدن به آنتی بیوتیک بالا میره

با استا و پروفن باید تا ۳ روز تب کنترل بکنی، اگر بیشتر از ۳ روز تب قطع نشد یا پایین نیومد میتونی آنت ...

دیروز تب داشت با استا پایین نیومد

دیشب تا الان با ترکیب استا و ‌پروفن تبش قطع شد

ولی خب الان که چند ساعته دارو قطع کردم باز داره تبش میره بالا

ینی بازم استا و پرو بدم؟

دیروز تب داشت با استا پایین نیومددیشب تا الان با ترکیب استا و ‌پروفن تبش قطع شدولی خب الان که چند سا ...

استا و پروفن تا ۳ روز قطع نکن، اگر ویروس باشه دوره اش ۳ روزه، اگر دیدی با این دوتا پایین نمیاد و ۳ روز شده آنتی بیوتیک بده، پاشویه کن با آب ولرم، مایعات زیاد بهش بده

استا و پروفن تا ۳ روز قطع نکن، اگر ویروس باشه دوره اش ۳ روزه، اگر دیدی با این دوتا پایین نمیاد و ۳ ر ...

نمیزاره پاشویش کنم،هیچی هم جز شیر نمیخوره که خب از دیروز که تب کرده مدااااام دارم شیرش میدم

پروفن و روزی ۳ بار بیشتر نباید بدی، اگر جواب نداد از شیاف استا استفاده کن

دکتر گفت هر۶ساعت استامینوفن،هر۶ساعت پروفن(بین این دوتاهم۳ساعت فاصله)ینی هر ۳ساعت یه بار اینو میدم یه بار اون

نمیزاره پاشویش کنم،هیچی هم جز شیر نمیخوره که خب از دیروز که تب کرده مدااااام دارم شیرش میدم

ببرش پیش سینک با آب ولرم آب بازی کنه یا ببرش حموم بشینه آب بازی کنه، باید سعی کنی تا ۳ روز کنترل کنی، تا بالاتر از ۳۹ هم نترس فقط شیر بیشتر بهش بده،