2777
2789
عنوان

بیایین عکس کدو شب یلدا

111 بازدید | 11 پست

واسه شب یلدا یلدایی بردیم برا زنداداشم

گوشیم شارژ نداشت خاموش شد برا همین چند تا عکس بیشتر نگرفتم.. ببخشید دیگه عکسم قشنگ نیست.. دیگه همین یدونه رو از کدو داشتم

😂😂فقط بگو کی تزئینش کرده شبیه کله ادم فضاییه

خودم😁.. اون شب خیلی هول هولکی شد

قرار بود ساعت ۸ بریم.. بعد ی اتاقی افتاد ک باید ساعت ۵ میرفتیم.. بعد دیگه هیچی من تازه ساعت ۴ از خرید اومدم همه چی هول هولکی شد

کلی برنامه دیگه هم داشتم ک دیگه نرسیدم بهشون😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خوبه ی جوری تزیین کردی کدو قابل استفاده باشه بعضی مدلا که تو کدو رو خالی میکنن و طرح میدن و شمع ...

آره اون صرفا برای تزئینه۰😅..  دیگه بدرد هیچی نمیخوره

قیافه کدوئه خسته اس😂بعد چی شد که تصمیم گرفتی گردو بکنی سر چوب و بزنی تو کله کدو؟ 😂😂😂😂

خخخ😁

توی نت دیدم میوه زدن تن چوب گذاشتن تن کدو من گفتم میوه خراب میشه آخه تا شهر زنداداشم ۴ ساعت راهه

برا همین گفتم گردو میزنم😁

تو مراسمات حتما باید یه سیخی باشه این وسط😂

آره یکی باید یه سیخی تاب بده🤣🤣🤣🤣

اگر پوست کدوئه رو با یکم روغن مایع و پنبه ساب میدادی براق و پر رنگ میشد 

اگر میخواستی نارنجی ترش کنی یکمی رنگ خوراکی نارنجی با روغن قاطی میکردی بعد عملیات ساب زدن کدو رو آغاز میکردی😂

خخخ😁توی نت دیدم میوه زدن تن چوب گذاشتن تن کدو من گفتم میوه خراب میشه آخه تا شهر زنداداشم ۴ ساعت راه ...

😍آخی چه خواهر شوهر مهربونی

حالا هر چی بیشتر نگاش میکنم عجیب تر میشه 🤣🤣🤣

گردو رو چجوری زدی سر چوب 🤣🤣🤣🤣 مته توش زدی؟ 

آره یکی باید یه سیخی تاب بده🤣🤣🤣🤣اگر پوست کدوئه رو با یکم روغن مایع و پنبه ساب میدادی براق و پر ر ...

خودم کلی برنامه داشتم ولی انقدر هول هولکی شد ک همینا رو هم توی ماشین کردم🥲

😍آخی چه خواهر شوهر مهربونیحالا هر چی بیشتر نگاش میکنم عجیب تر میشه 🤣🤣🤣گردو رو چجوری زدی سر چوب � ...

قوربونت🥲 ی تاپیک دیگه زدم راجب کدو همه گفتن زشته کاش نمیزدم😔.. بخدا زنداداشم اینا خیلی خوشحال شدن گفتن چقدر قشنگه.. حالا نینی سایتی ها واسم هنرمند شدن😑

ن بابا خیلی راحته سیخ رو ی کوچولو فشار بدی نوک گردو راحت میره داخل.. اون قسمت نوک گردو ک سیاهه باید اونجا فشار بدی