2777
2789

نگم بهتره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا سخته مگه؟ من دخترم باید عمل بشه ولی مرتب عقب ميندازم چون میترسم

مگه میشه عقب انداخت؟ من گلوم به شدت متورم شده خیلی هم درد دارم هیچی هم نمیتونم بخورم حس میکنم لوزه هست

یعنی بعد عمل دردش چطوره؟و عمل سختیه؟

عمل که بیهوشی انجام میدن و شب اول بستری هستین و بیحسی میزنن راحت میخوابین 

فرداش که گشنه شدین بابت غذا خوردن واقعا مشکل سازه ترجیح میدی گشنه بمونی تا اینکه بستنی و  ابمیوه شیرین و شیر سرد بخوری 

بعد روز سوم غذاها رو با دستگاه بزنی میتونی بخوری مثل شیربرنج و غیره

خیلی از حین عمل میترسم

بیهوش میکنن کلا خواب هستین 

من فقط اولش یادمه که روی تخت خوابیدم با یه امپول کوچولو به خواب رفتم 

اصلا فکر نمیکردم اینقدر راحت بخوابم کلا تا ۱۰ ثانیه نشمردم 

مگه میشه عقب انداخت؟ من گلوم به شدت متورم شده خیلی هم درد دارم هیچی هم نمیتونم بخورم حس میکنم لوزه ه ...

دخترم از پارسال تا حالا دکتر گفته باید عمل بشه.  همش یرما میخوره و گوشش عفونت میکنه و درد و تب شدید.

دکتر گفت بخاطر لوزه اشه

من یه هفتست عمل کردم داشتم سکته میکردم از ترس ولی اصلا ترس نداشت مخصوصا اتاق عملش کلا عملش ۱ ساعتم طول نمیکشه با بیهوشیش نهایتا میشه ۲ ساعت ، همینطوری درد نداره چیزی خوردنی ولی خیلی درد داره یه بستنی رو نیم ساعت طول میدادم ولی برای اینکه مرخص شم تا صبح ۱۰ تا بستنی خوردم هی با سرم شست و شو میدادم هرچی سن کمتر باشه بهتره بچه هایی که اونجا بودم حالشون خوب بود هرچی زودتر عمل کن راحت شه بچه نهایتا ۱ هفته ای سرحال میشه