نمیدونم باید ناراحت باشم یا خوشحال. کارم اشتباهه یا درست؟
اولین ماشینم هست و به نام خودم میشه
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
ممن طلا فقط برا خونه میدم حقیقت چون ماشین خدای نکرده به یه جا بخوره هیچ به هیچ میشه
اخه به خونه نمیرسه طلاهام
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واسه چیه پس؟ مگه ماشینم همون ارزش طلا رو نداره به نام خودتم هست ، بخر لذتشو ببر حداقل ماشین استفاده داره بابا اینقدر غصه مال دنیا رو نخورید هیچکی با خودش ریالی اون دنیا نمیبره. دنیا دو روزه من به این جمله رسیدم .
فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...اینچیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗
چندروز پیش از در خونه میومدم بیرون در باز بود پیدا نبود آروم اومدم عقب، عقب ماشین لوله شد، شوهرم میگه موندم چجوری فقط این تیکه خراب شده به کجای در زدی
یه بارم نزدیک بود تصادف کنم ماشین کنارم بود تو آیینه مشخص نبود
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
واسه چیه پس؟ مگه ماشینم همون ارزش طلا رو نداره به نام خودتم هست ، بخر لذتشو ببر حداقل ماشین استفاده داره بابا اینقدر غصه مال دنیا رو نخورید هیچکی با خودش ریالی اون دنیا نمیبره. دنیا دو روزه من به این جمله رسیدم .
فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...اینچیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗
کوئیک خوب نیستمن دارم، نقطه کور دارهچندروز پیش از در خونه میومدم بیرون در باز بود پیدا نبود آروم اوم ...
گلم همه ماشین ها نقطه کور دارن
من با پراید مربی ام هم تمرین میکردم همین بود
یه بار تصادف داشتم سر همین نقطه کور 💔
اگر به ماشین نیاز داری بفروش ولی اگر گاهی می خوای سوار بشی و بدون ماشین سختت نیست و می خواهی بزاری توی پارکینگ خاک بخوره نفروش . آدم بر اساس نیازهاش باید تصمیم گیری کنه و اگر برای سرمایه گزاری می خواهی باید بدونی ماشین سرمایه گزاری خیلی خوبی نیست چون هزینه هاش زیاده
شوهرم با ماشین سر و کار داره کوییک مشکلاتش زیاده بدنه و دید و …
ساینا چی؟