2777
2789
چی بگم من با مربی رفتم گفتش فقط با کلاچ باید کنترل کنی دیگ اینحوری عادت کردم

سس گفته 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من ۱۲ جلسه آموزشگاه یه بار دنده عقب گاز ندادم چرا میگن باید گاز بدی پس

شاید همسراشون یاد دادن 

منم با داداشم و چند نفر دیگ رفتم گفتن باید گاز بدی ولی مربی گفت فقط کلاچ 

چون گاز بدی سرعت می‌ره بالاتر و مبتدی نمیتونه کنترلش کنه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سس گفته

اتفاقا کاملا درست گفته الان فقط با کلاچ کار میکنم و رو سرعت کنترل دارم 💋

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

پاتو یهو از روی کلاج برداشتی یا گاز ندادی دیگه 

دلیل خاموش شدن ماشین اینکه 

تعادل بین گاز و کلاج نداری 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

پس موفق باشی😂

خیلی جالبه که رو مربی تعصب دارین 

آموزش مربی فقط به درد همونجایی میخوره که میبرت برای تمرین و به قول خودتون برای مبتدیا که کارو خراب نکنن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیزم میشه بگی چجوری با کلاج؟ من یه زره هم گاز بدم کلی سرعت میگیره اصلا نمیتونم دنده عقب برم

یعنی دنده رو میزاری رو دنده عقب با نیم کلاج؟

عزیزم میشه بگی چجوری با کلاج؟ من یه زره هم گاز بدم کلی سرعت میگیره اصلا نمیتونم دنده عقب برمیعنی دند ...

دنده رو میدم دو بعد میدم عقب 

بعد کلاچ رو آروم آروم میارم بالا تا ماشین حرکت کنه و هر وقت به سرعت دلخواه رسیدم کلاچ رو رو همون نقطه نگه میدارم(هرچقدر بیاری بالاتر سرعت بیشتر میشه)بعد که کارم تموم شد کلاج رو تا ته میگیرم یکمم ترمز ماشین می ایسته

خب گاز ندادی دخترم

مربیم به من گفت کنترل ماشین تو دنده عقب با کلاجه میخای سریع بره کلاج بیار بالا سرعت میخوای کم کنی کلاج ببر پایین . تا حالا گاز ندادم تو دنده عقب 

مربیم به من گفت کنترل ماشین تو دنده عقب با کلاجه میخای سریع بره کلاج بیار بالا سرعت میخوای کم کنی کل ...

رانندگی تکرار و تمرینه عزیزم 

اسفالت با اسفالت فرق میکنه 

شرایط شیب زمین متفاوته 

باید قلق دستت بیاد کجا با کلاج نیم کلاج بری 

کجا با گاز بری 

چقدر گاز بدی 

و ....

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•