2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8918 بازدید | 244 پست
اسی در برابر همسرت مظلوم نباش قانع نباش بترسونش دعوا کرد دعوا کن داد زد داد بزن زد تو هم بزن

وای من از اول اینجوری نبودم نمیتونم همه بهم میگن چقد مظلوم و ساده ای . کل کلاس میگن.. معلم دلش سوخته بود امروز پیام داد خواهش میکنم بچه رو بیارین جشن یا شماره همسرتون روبدین من صحبت کنم که ج ندادم

اوایل داد میزدم جواب میدادم کتک میخوردم آخرشم از خونه پرتم میکرد بیرون الانم اینجا زبون درازی کنم میندازه بیرون بچشم میزاره یپش ننش بزرگ شه

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه واقعا راسته اینا که نوشتی اولین کار با مادرشوهرت قطع ارتباط کن و از زندگیت حذفش کن

کاش کاش کاش کاش همش دروغ بود کاش حرف بعضیا که اینجا میگن تخیلات ذهنته راست بود و ما الان تو این وضعیت نبودیم.

مادرشوهرم عین خیالش نیس الان واسه من قایفه گرفته و خوشحاله از حرکته پسرش

سردارم خداحافظ......
بخدا دو روزه ابسه کرده لپش اندازه گردو باد کرده شوهرم عین خیالش نیس‌ حتی دارو نداشتیم بهش بدم. دیشب ...

خب پول نمیده ببری دکتر؟مسکن که فایده نااره

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
چرا یه کار پاره وقت پیدا نمیکنی صبح که بچه ت میره مدرسه تو هم برو تا ظهر سرکار

بنظرت همچین مردی میزاره. دیروز دوساعت با نمیانده رفتیم خرید جلو مادرش میگگه بلدی بری ولگردی اما بلد نیستی به بچت تربیت بدی....

گاوه بابا آدم بود غمی نداشتم

سردارم خداحافظ......
کاش کاش کاش کاش همش دروغ بود کاش حرف بعضیا که اینجا میگن تخیلات ذهنته راست بود و ما الان تو این وضعی ...

عزیزم ارامش خودتو حفظ کن و عاقل باش 

بهنظرم باید خودتو پسرتوو نجات بدی

شهرستانی؟

میتونی خودت کار کنی؟

مادرضشوهرت رو سگ محل کامل کن اون این حیوون رو انداخته به جونت تو میری پیشش درد و دل میکنی

خدا کمکم کن
خب پول نمیده ببری دکتر؟مسکن که فایده نااره

پول میداد که نمیذاشتم کار به اینجا برسه دندونای خودم همش ریخته میخوام بخندم باید  دستم جلو دهنم باشه یا ماسک بزنم ...

الانم که شرط بندی بدبختش کرده

سردارم خداحافظ......

عزیزم با این همه مشکلات بازم نشستی منتظری چه معجزه ایی رخ بده جدا شو خودتو راحت کن  شکایت کن طلب مهریه کن  بخدا بری خونه بابات بشینی منت خونوادت رو سرت باشه هنوز ارزش داره تا اینا. بویی از انسانیت نبردن . بکش بیرون ازین زندگی. داری زندگی بچه تو آیندشو خراب میکنی . ببخش اینقد صریح گفتم . بخدا ناراحت میشم میبینم با زن اینجوری رفتار میشه. اینقد آدم خوبه نباش . یه بارم تو غر بزن یه بارم تو از حق و حقوقت دفاع کن. 

عزیزم ارامش خودتو حفظ کن و عاقل باش بهنظرم باید خودتو پسرتوو نجات بدیشهرستانی؟میتونی خودت کار کنی؟ما ...

اره بخدا من چه فکری کردم رفتم گفتم مامان نمیزاره بریم مدرسه بچه جشن داره و این حرفا به خیال خودم گفتم الان میاد راضیش میکنه نگو تو دلش عروسیه

سردارم خداحافظ......
عزیزم با این همه مشکلات بازم نشستی منتظری چه معجزه ایی رخ بده جدا شو خودتو راحت کن شکایت کن طلب مهر ...

مهریم مبلغی نیس بخواد میتونه فردا طلاقم بده. حضانت بچه رو بده میزم فقط دراین صورت میتونم برم و خونه مادرمو تحمل کنم

سردارم خداحافظ......
خب دعوا میکرد یا پسرمو تنبیه میکرد خی جلو بچه فحش میداد که بچه مقصر نیس تو گاوی نمیفهمی

چی بگم عزیزم 

متاسفم 😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔