2777
2789
عنوان

امروز پسرم جشن یلدا داشت شوهرم نذاشت بریم مدرسه تا الان گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 9014 بازدید | 244 پست
یه مدت باهاشون سر سنگین شو

عین خیالشم نیس الانم میره همه جا پشت سرم میگه به همه میگه تا لنگ ظهر میگیره مبحوابه یا صبا دیر بیدار میشه... 

شوهرم چندین بار منو ازخونه پرت کرده بیرون اینم میدونه یه اشاره کنه پسرش پرتم میکنه خونه ننم چون همش تو دعوا میگه یکاری نکن پرتت کنم خونه ننت انگار دلت هوس اونجا رو کرده😔

سردارم خداحافظ......
حالا وحشگیری شوهرت به کنار به غریبه ها درمورد مسائل زندگیت چیزی نگو نباید به نماینده میگفتی میگفتی پ ...

اومد وسیله هارو ببره یلحظه جلو  در بغضم ترکید

سردارم خداحافظ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا حق داری خیلی رفتارش بد بود

ولی لطفا بچه هارو لوس بارنیارید بچه باید برای مدرسش خودش نگران تکالیفش باشه پیگیرش نباش دوبار معلم تنبیهش کنه خودش تکالیفو انجام میده صبحم صدازدنی همون یه بار کافیه نباید انقد ناز کشی کنی

اشتباهتون اینه که مستقل نیستینوگرنه راحت میتونستی درستش کنی اما اینجا حرف های بقیه نمیزاره دعوا تموم ...

لطفا نگو اشتباه شما اینه مستقل نیستی بنده خدا از میتونست که مستقل میشد شوهر الدنگ باید مستقل کنه 

اره باید حواسم باشه اما بیشتر از حرفای مادرش سوختم پدرشوهرم بهم گفت توروخدا برو تو اتاق جوابشو نده د ...

الهی نجات پیدا کنی از دستشون 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

دقیقا مشکل ما همین خونس که شوهرم نمیفهمه مادرشم بدتر از خودش نمیفهمه. الان جاریمم یکسره بیرونه اما چ ...

ببخشید تقصیر خودته 

چندساله تاپیک میزنی اعصاب مارو خورد میکنی 

میشه دیگه تاپیک نزنی؟؟

خیلی بی عرضه ای ک دست بچه تو نمیگیری از این خونه نمیری 

مشکل تو خونه نیست مشکل تو شوهر اشغالته 

خونه ت جدا بود شاید تاالان کشته بودت 

هی اینارو میای میگی ب مافشار عصبی وارد میکنی ک‌چی؟؟

یه اقدامی اگه نمیکنی دیگه تاپیک نزن

دقیقا پسرم خیلی ذوق جشن رو داشت اگه جشن امروز نبود انقد نمیسوختم دیشب انار دون میکردم دوق داشت میگقت ...

منظورم و به مثبت تعبیر کردی 😅من منفیشو میگم حقشه

یعنی برای پسرت درس عبرت شد که مشقاشو بنویسه

الان پسرت چی میگه؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چرا شوهرت رو نفرین می‌کنی فحش میدی اشتباه از خودته آخه صبح زود میخواد بخوابه پاشه بره سرکار اصلا سر کارم نره اون موقع وقت مشق نوشتن هست 

دوبار بذارننوشته نخونده بره به معلمش هم بگو جلو بقیه بپرسه ببینه خیط که شد تا عصر همه رو انجام میده 

راستی خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم. صب پدشوهرم نبود رفته بود نون بگیره یساعت پیش گفت بچه رفته مدرسه گ ...

عزیزم تا وقتی خونه اونا هستی بنظرم یه روز خوش نخواهی داشت خودشم با وجود همچین آدمی 

کاملا حق داری خیلی رفتارش بد بودولی لطفا بچه هارو لوس بارنیارید بچه باید برای مدرسش خودش نگران تکالی ...

اره اصلا نباید من هی بگم بنویس چون چندروز مهمون داشت مادروشوهرم بخدا همش درگیر اونا بودم دو روز اینجا بودن اصلا به درسای اینم نرسیدم... منم اشتبا کردم اما کاش میذاشت پسرم بره جشن یلدا رو

سردارم خداحافظ......
این همه روز هیچی به بچه نگفتنیه امروزو که جشن بود طفلی میخواست بره خوش بگذرونه یادشون اومد تربیت کنن ...

فکر کنم اسی گفت همیشه باهاش سرو کله میزنه که مشقاشو بنویسه ولی حرف گوش نمیده🤔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم تا وقتی خونه اونا هستی بنظرم یه روز خوش نخواهی داشت خودشم با وجود همچین آدمی

دقیقا تا وقتی اینجاییم وضع همینه. پدرومادرشم مقصرن هی میومدن بهش میگفتم چخبره ۵تومن کرایه میدی یمدت بیا اینجا پولاتو جمع کن پول پیشتو اضافه کن که بدتر شد الان صفر شده

سردارم خداحافظ......