2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

188 بازدید | 37 پست

صرفا جهت درد ودل

۱هفته اس کات کردیم

سر چرت وپرت دعوامون شد و از دستم عصبانی شد

سر اینکه من خواستم با اسنپ برگردم خونمون ونذاشتم برسونتم

حق وبهش دادم ازش معذرت خواهی کردم گفتم عصبانی شدم

ولی ۱هفته انگار نه انگار

پیج اینستاگرامش متروکه اس اصلا اهل پست واستوری نیست ولی از شب یلداش استوری گذاشت داشت میرقصید!

خیلی دلم گرفته از یک طرفمم تا پیام میاد منتظر اسم اونم!

دوستم میگه شما که همو خیلی دوست داشتید

گفتم شاید من فقط خیلی دوستش داشتم:)

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

😔😔😔

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

هعییی..

تو جان می کَنی تا حرمت ها را نگه داری و دیگرانی کمی آن طرف تر!! به سادگی ات می خندند تو را احمق فرض می کنند،و در دلشان هزار بار، خدا را شکر می کنند که شبیهِ تو نیستند!!که کلاه سرشان نمی رود!!که خوب بلدند گلیمشان را از آب بیرون بکشند!!به این ها اهمیت نده ...این بعضی ها هیچ وقت دلیلِ کوتاه آمدن هایت را نخواهند فهمید!تلاشی برای توضیحش نکن.. همانطور که برای خاک،نمی توان زلال بودنِ آب را تفسیر کرد..!   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم دنبال بهانه بوده تا از دستم خلاص بشه

شاید واقعا تحمل کردن من خیلی سخته

ولی من همه ی سعیمو کردم بااون بهترین ورژن خودم باشم

خیلی جاها کوتاه اومدم

خیلی جاها صبوری کردم

هرجا رفتم فقط به فکر سوغاتی برای اون بودم

از خیلی از استاندارهام زدم 

نمیدونم چرا باز نشد!

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

حس میکنم دنبال بهانه بوده تا از دستم خلاص بشهشاید واقعا تحمل کردن من خیلی سختهولی من همه ی سعیمو کرد ...

ببین دنبال این نباش که تو بد بودی هر رابطه ای 2 طرفه اس . یا ما اون آدم رو اون شکلی میخوایم یا نه . یا خودشو بدون اینکه اینارو در نظر بگیریم دوست داریم و بهش تذکر میدیم که مثلا این رفتارت ناراحتم میکنه . بشین فکر کن جایی بوده بگه مثلا اینکارو نکن . ولی آدمی که بخواد نمیتونه بره و خیلی دور بشه . من بودم دیگه پیگیری نمیکردم 36 سالشه دیگه

ببین دنبال این نباش که تو بد بودی هر رابطه ای 2 طرفه اس . یا ما اون آدم رو اون شکلی میخوایم یا نه . ...

اره یکبار گفت که قهر کردنت به رابطمون آسیب میزنه

ولی خب خیلی جاها نمیتونستم حرفمو بفهمونم مجبور بودم قهر کنم که بفهمه رفتارش منو ناراحت کرده!

من پیگیری نکردم فقط روز اول ازش معذرت خواهی کردم که گفت بعدا حرف میزنیم ولی دیگه نه پیام داد نه هیچی!

از استوری هاشم معلومه حالش بد نیست اصلا 

ولی خب من بار اول بود با کسی بودم اونم ۸ماه شد رابطه امون

حق دارم ناراحت باشم 

اره یکبار گفت که قهر کردنت به رابطمون آسیب میزنهولی خب خیلی جاها نمیتونستم حرفمو بفهمونم مجبور بودم ...

قهر زبان درستی برای بیان ناراحتی نیست جانم باید حرف زد سنت کم نیست که دختر گل . 8 ماه رابطه هم خیلی نبوده درسته وابستگی پیش میاد ولی از رابطه ها درس بگیر خودت رو به زور توی رابطه نگه ندار. شما پیام دادی و اون گفته حرف میزنیم اگه خبری نیست پس نمیخواد

حس میکنم دنبال بهانه بوده تا از دستم خلاص بشهشاید واقعا تحمل کردن من خیلی سختهولی من همه ی سعیمو کرد ...

تقصیر خودته دیگه دختر خوب. پسرای این سنی معمولا میخوان دخترو ساپورت کنن تو مثل مامانا مراقبش بودی درحالیکه باید میذاشتی اون مراقبت باشه

قهر زبان درستی برای بیان ناراحتی نیست جانم باید حرف زد سنت کم نیست که دختر گل . 8 ماه رابطه هم خیلی ...

ممنون که یادآوری کردی نمیخوادم

واقعا خودم نمیدونستم:)

تقصیر خودته دیگه دختر خوب. پسرای این سنی معمولا میخوان دخترو ساپورت کنن تو مثل مامانا مراقبش بودی در ...

نه اصلا من مراقبش نبودم اتفاقا مثل دختر بچه ها مراقبم بود🥲

ولی خب هیچوقت محبت هاش و بی جواب نمیذاشتم

در حد واندازه خودم

شاید داره وانمود می‌کنه که شاده بنظرم بهتر بود استوریشو ریپلای میکردی

اون هفته دوشنبه که بهش پیام دادم گفت اعصابم خرده خودم پیام میدم بهت ولی نداد

منم نخواستم مزاحمش بشم 😔

اون هفته دوشنبه که بهش پیام دادم گفت اعصابم خرده خودم پیام میدم بهت ولی ندادمنم نخواستم مزاحمش بشم � ...

پس فعلا دیگه پیام نده 

شاید نیاز به زمان داره 

چندوقت باهم بودین ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️